פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד בצלאל עזיזי, בן 20 מנתיבות, המייחס לו ביצוע עבירות מין הכוללות גרם אינוס, סחיטה באיומים, מעשים מגונים ובעילה אסורה בהסכמה. לפי כתב האישום, עזיזי ביצע את העבירות בארבע קטינות, אשר שלוש מתוכן היו מתחת לגיל 14 בעת ביצוע העבירות ואחת מתחת לגיל 16.
על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד רננה לוי מפרקליטות מחוז דרום, עזיזי פנה לקטינות באמצעות חשבונות ברשתות החברתיות – "טיקטוק", "סנאפצ'אט" ו"וואטספ", הפנה אליהן התייחסויות והצעות חוזרות בעלות אופי מיני, ביקש מהן שישלחו לו תמונות וסרטונים בעלי אופי מיני ושלח להן תמונות וסרטונים של איבר מינו ותכנים פורנוגרפיים נוספים.
בחלק מהמקרים, נענו הקטינות לבקשותיו של הנאשם ובהתאם להנחיותיו, שלחו סרטונים וניהלו שיחות וידאו בעלות אופי ותוכן מיני כאשר לא שלחו לו את מה שביקש איים עליהן כי יפיץ תמונות ששלחו לו בהתכתבויות קודמות.
באחד המקרים שלח עזיזי לקטינה יותר מ-100 תכני פורנוגרפיה וביקש ממנה סרטונים שלה בעירום ותכנים נוספים. הקטינה שלחה לו והוא שלח לה סרטונים ותמונות של איבר מינו, תוך ששמר את הסרטונים שלה והשתמש בהם על מנת לאיים עליה.
במקרה נוסף, פנה עזיזי לקטינה בת 13 ואיים עליה שאם לא תשלח לו תמונות עירום הוא יפגע במשפחתה. הקטינה נבהלה ושלחה לו תמונות של נשים שמצאה באינטרנט, אך לאחר איומים חוזרים שלחה לו תמונות של החזה שלה. עזיזי צילם את התמונות ואיים עליה שיפיץ אותן אם לא תשלח לו תמונות עירום נוספות.
הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.
◼️ לחדשות נתיבות לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן
◼️ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








