שוטר סיור של תחנת מסובים חלף ברחוב כנען באור יהודה, כאשר הבחין ברכב שחסם את נתיב הנסיעה וגרם לרכבים שהגיעו אחריו לסטות לנתיב הנסיעה הנגדי, וכתוצאה מכך רכבים שהגיעו מהנתיב הנגדי נאלצו לבלום.
השוטר ביקש מהנהג לפנות את נתיב הנסיעה, אך הנהג אינו נשמע להוראת השוטר, לא פינה את הנתיב ונשאר במקום תוך שקילל, גידף ואיים על השוטר: "שאני לא אצא מהרכב למה אני *** אותך פה".
השוטר ניגש לרכב, כאשר במקביל הנהג העביר הילוך נסיעה. השוטר הכניס ידו לרכב על מנת לדומם את המנוע והנהג סגר את חלון הרכב על ידו של השוטר והחל בנסיעה תוך שגופו של השוטר תלוי, עד שהצליח להשתחרר, לאחר מס' מטרים. החשוד נמלט מהמקום. השוטר נפצע בידיו וברכיו.
שוטרי תחנת מסובים איתרו את החשוד, בן 24, תושב נתניה ועצרו אותו לחקירה שבסיומה נכלא ומעצרו הוארך מעת לעת.
עם סיומה של החקירה, יח' התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד החשוד בגין איומים, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, נהיגה פוחזת של רכב, עצירה המפריעה לתנועה וכן בקשה למעצר עד תום ההליכים.
צפו בתיעוד:
◼️ הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
■ הצטרפו לחדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן