כח משימה מיוחד במחוז מרכז, הפועל לסיכול הפשיעה האלימה ברחוב הערבי, עצר היום שני אחים תושבי לוד, בשנות ה־20 וה־30 לחייהם, לאחר שמצא בביתם לבנות חבלה, רימוני רסס, אקדח 9 מ"מ עם מחסניות ותחמושת, פריטי אמל"ח נוספים וכן כ־80 גרם חשיש.
ממ"ז מרכז, ניצב יאיר חצרוני, שיבח את הפעילות המבצעית וציין כי היא מצילה חיים ומצטרפת למעצרים ותפיסות איכותיות המונעות את הפשע הבא, תוך שמירה על ביטחונם של תושבי העיר.
המעצרים והחיפושים בוצעו בשיתוף פעולה בין שוטרי תחנת לוד, לוחמי יס"מ שפלה, יחידת הכלבנים של מחוז מרכז ולוחמי משמר הגבול, כחלק ממאבק חסר פשרות של משטרת ישראל נגד ההחזקה והשימוש הלא חוקיים באמצעי לחימה וסמים.
כל הפריטים שנתפסו הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי, והמשטרה תבחן את הבאת החשודים לדיון בבקשה להארכת מעצרם.
◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן










