מבזקים
הקסם של דיסני בפרשנות בוגרת: נעמן וורדינון משיקות קפסולת רטרו חדשה בהשראת מיקי מאוס העיר שזכתה בפרס חינוך ארצי עצרה לומר תודה למורים הקלאסיקו הישראלי והצ׳מפיונס נפגשים ברחבת עיריית קריית מלאכי נוסטלגיה עם טוויסט מודרני: קולקציית שבועות המרהיבה של רשת "מאפה נאמן" שני לוחמי צה״ל נפצעו לאחר שיגורי חיזבאללה לדרום לבנון ללא נפגעים: שריפה פרצה במקלט המשמש לבית כנסת בחולון בגלל סכסוך משפחתי: תלמיד מרמלה נשא אקדח בילקוט לבית הספר תאונת קורקינט בקריית מלאכי: בן 16 נפצע בינוני לא נחים לרגע: הגמלאים של קריית אונו יצאו ליום שכולו תנועה מעשרה בתי ספר לבמה אחת: הצלילים שמילאו את ראש העין 100 מיליון ש״ח והשכונה החדשה של קריית עקרון יוצאת לדרך 13 ק״מ ומנהרה ענקית: הפרויקט שאמור לשנות את הנגב אחרי חצי יובל של נוסעים: התחנה הישנה באילת יורדת מהנוף לא רק מעצר חשודים: העובד בקריית גת הוכר כקורבן עבדות “ידעתי שזה יהיה אוויר לנשימה”: המועדון ששינה חיים לנערות הפסטיבל הכי צבעוני של הקיץ חוזר להרצליה מעצר ברמת אביב ג׳: החשד לשיטת ההתפרצות לדירות של עבריינים מלוד ונדליזם בבית"ר עילית: נערים חשודים בפגיעה בתחבורה ציבורית פי 2.2 מהממוצע הארצי: בית שמש מקימה מרכז רווחה חדש הצ׳יפסר עלה באש: שריפה במסעדה ברחוב הרצל בגן יבנה

תלונות של תושבי קריית עקרון על סניף הדואר: "סבל בל יתואר"; מועצת קריית עקרון: "לתושבים טענות מוצדקות"

הדואר לא בא היום, וכנראה גם לא מחר: תושבי קריית עקרון מתלוננים על עיכוב ותקלות שונות בחלוקת הדואר ומסירתו ביישוב. בפוסט שהועלה ב"קריית עקרון – העמוד הרשמי" הוצפה הבעיה וגררה אחריה מאות תגובות של תושבים, חלקן ממש קשות, אשר סובלים מהבעיה. המועצה שמעו את מצוקת התושבים: " זיהינו כי מדובר בבעיה רוחבית".

לטענת חלק מהתושבים, יש בעיה בסיסית בדואר ישראל בכל הקשור ליישוב: "למה תושבים צריכים לסבול מנציגים חסרי תודעת שרות? חוסר רצון לעזור או למצוא פתרון, חמור יותר שמדובר באנשים שלא יכולים להזמין תור כי אין להם שום ידע בלהפעיל מחשב. אני כל חבילה שמקבל מפנה למיקום אחר לקבלה אך לעיתים זה מגיע ישר לסניף, עוד לפני הקורונה זה היה בלתי נסבל עכשיו זה סבל בל יתואר".

תושבים נוספים התלוננו גם על התורים הארוכים שמשתרכים כל יום: "התור הזה לא שווה כלום אם גם ככה הם לא מחליפים מספרים וכל מה שאתה מקבל זה מבטי נאצה מכל מי שממתין כבר שעה בתור ונאלץ להאמין לך שבאמת הזמנת תור".
צריך להעביר את זה הלאה! כנראה שמפה לא תבוא הישועה", סיכם אחד התושבים, "פשוט הזוי! יש תלונות על הדואר ועל העובדים כל יום מאז שנפתחה הקבוצה".
ממועצת קריית עקרון נמסר: "אנו שומעים את מצוקתם של התושבים לגבי טיב השירות של דואר ישראל. כבר לפני מספר חודשים פנינו ישירות למנכ"ל דואר ישראל והבענו את המצוקה של התושבים בכל הנוגע לתורים הארוכים והיעדר הבקיאות של העובדים. המנכ"ל הבטיח כי יטפל בבעיה אך למרות זאת ולמרות שהגיעה לכאן מנהלת המחוז כדי לבדוק בשטח את הבעיות השונות, לצערנו דבר לא השתנה, לתושבים טענות מוצדקות! אנו מצויים בפרטים ועוקבים אחר הנעשה. זיהינו כי מדובר בבעיה רוחבית ולא נקודתית בקריית עקרון. על כל מקרה, ראש המועצה יפנה לשר התקשורת לאלתר לטיפול אישי בסוגייה".
דילוג לתוכן