מבזקים
בשורה משמחת בבאר יעקב: חזרה לשגרה מלאה ולימודים פרונטליים החל ממחר רחובות חוזרת ללימודים: דגש על "נחיתה רכה" ורגשית ראשון לציון חוזרת לשגרה: מערכת החינוך תיפתח מחר ב-08:00 בבוקר רמלה חוזרת לשגרה: מערכת החינוך תיפתח מחר ב-09:00 בבוקר בשורה משמחת: אשקלון חוזרת ללימודים פרונטליים החל ממחר אילת חוזרת לחיים: חזרה לשגרה מלאה, מערכת החינוך והחופים נפתחים מחר – סופית חזרה לשגרה בצל הפסקת האש: מערכת החינוך במזכרת בתיה נפתחת מחר הודעה חשובה לתושבי מודיעין מכבים רעות: חזרה לשגרה מלאה נתניהו תומך בהפוגה: ישראל מגבה את טראמפ טראמפ מכריז: “ניצחון מלא” בהסכם עם איראן ליל אש ואז הפסקת אש: הדרמה בליל חג שני של פסח גבר בן 42 נרצח בלוד – המשטרה עצרה שלושה חשודים, תושבי רמלה שני קצינים בצה"ל ואזרח ישראלי יואשמו בהברחת סחורות לעזה ירי סמוך לקונסוליה הישראלית באיסטנבול: הרוגים ופצועים, החשודים נעצרו רמלה חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ראשון, בהמשך קפסולות ולמידה היברידית תיעוד: שברי יירוט פגעו סמוך למסגד בלוד מימונה עד הבית: פתח תקווה חוגגת עם משאיות מופלטות ברחבי העיר כפר סבא חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ייפתח – שאר התלמידים בזום מרדף בלב תל אביב: שני קטינים נעצרו עם אקדח טעון וציוד מיגון ללא קהל ובהקלטה מראש: אירועי יום הזיכרון לשואה ביד ושם יתנהלו תחת מגבלות ביטחוניות

תלמידי בית הספר בן גוריון שימשו נאמני בריאות ולימדו את ילדי הגנים לאכול בריא

כחלק מתכנית הבריאות היישובית, הוחלט כי תלמידים מבית הספר על שם 'בן גוריון' בגן יבנה, אשר משמשים כנאמני בריאות, יעבירו פעילות לעידוד צריכת פירות וירקות בגני הילדים הנמצאים ביישוב.

נאמני הבריאות ביקרו בגן 'זהבה' יחד עם רכזת הבריאות, שולי פרץ והתקבלו בחיוך ובחום ע"י הגננת, הסייעת והילדים. בתחילת הפעילות נאמני הבריאות שאלו את הילדים שאלות על פירות וירקות, ולאחר מכן הסבירו להם על חשיבותם הרבה של אכילת פירות וירקות בחמישה צבעים בתזונה היומיומית שלהם.

אביב קצב, נאמן בריאות מספר: "הסברנו לקטנטנים כמה חשוב לאכול ירקות ופירות כל יום, כי יש בהם הרבה ויטמינים ואכילתם תורמת לגדילה ולהתפתחות". בהמשך הפעילות, הפעילו נאמני הבריאות את ילדי הגן באמצעות משחק "נחש את הפרי או הירק". הם קראו למתנדב מילדי הגן, כיסו את עיניו והניחו בידיו פרי או ירק והוא היה צריך לזהותו באמצעות חוש המישוש והריח . להשלמת הפעילות, הכינו ילדי הגן יצירה. כל ילד מילדי הגן קיבל דף צביעה עם איורים של פירות וירקות, אותם נתבקשו לצבוע בצבעים שונים.

בסיום, נאמני הבריאות סייעו להם להדביקם על מקלות הארטיקים, שהיו גם כן בצבעים של הפירות. נאמני הבריאות דיווחו על התעניינות רבה שגילו ילדי הגן והנאה מרובה שהם עצמם הפיקו מפעילות זו.

רכזת הבריאות, שולי פרץ: "הפעילות תרמה לילדי גן 'זהבה' המתוקים וגם לנאמני הבריאות שגילו אחריות ובגרות, ולימדו על חשיבות אכילת פירות וירקות כמרכיב בסיסי וחשוב מאוד בתזונה היומית של כולנו. תודה מיוחדת מגיעה לצוות הגן: לאורלי הגננת ולחבצלת, סייעת הגן, שקיבלו את פנינו במאור פנים וסייעו ללא לאות במשך כל הפעילות".

דילוג לתוכן