מבזקים
“לא הייתה שם סבתא מרוקאית”: כתב אישום ראשון נגד תושב בת ים, בפרשת “העוקץ הרוסי” בהיקף מאות אלפי שקלים ארב לו: תושב השטחים נעצר בחשד לעבירות מין בקטין בת"א בדרך לצה”ל: מאות בני נוער מגן יבנה נהנו מכנס מתגייסים חווייתי בבריכה במסילת ציון חיפושים נרחבים אחר נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? סיעת “אומץ” בגדרה תעלה הצעה להקמת ועדה למניעת אלימות בני נוער: “לא נחכה לאירוע הבא” רחובות משיקה שירות חדש לוותיקים: תיקון ציוד רפואי ושיקומי ללא עלות עבודה “הלוואות, איומים ואימה”: שני תושבי באר שבע מואשמים בגין סחיטת חייבים תלמידי אור יהודה הציגו תוצרי מסלול דיפלומטיה באירוע חגיגי ומעורר השראה “מאסטר שף” באילת: כך צעירים מהעולם סיימו הכשרה קולינרית – ודלתות המלונות בישראל נפתחו בפניהם ארבעה נפגעים בשתי תאונות במקביל בכביש 35 סמוך לקריית גת בחמישי הבא: רחובות חוגגת את חודש הגאווה באירוע מרכזי עם הופעה והפנינג חינמי כך תושבי אור יהודה נכנסים לעולם ההייטק – בחינם לגמרי הישג ארצי מרשים ברחובות: שני תלמידים מאמית המר קטפו מקומות שניים באולימפיאדת הלשון “ערב הצלחות” ברמלה: הורים ותלמידים עצרו את המרוץ – וחגגו את הדרך של כל תלמיד חשד להטרדה מינית ברשת: בן 34 מרמת גן נחקר באזהרה דרמה בתל אביב: דיווח על שוד התברר כצילומי סרט עם נשק אמיתי חשש לפגיעה בילדים: משרד הבריאות בודק קשר למחית פירות של “פרינוק” בן 6 נפגע מאוטובוס באשדוד ד"ר גליה ברקאי מונתה לסגנית המנהלת הרפואית בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד קרית עקרון: נהג רכב במצב אנוש לאחר תאונה עצמית

אביו של בניהו נגטו נפרד: "מדוע נפטר ילד רך וטהור, ילד שלא טעם טעם של חטא?"

בניהו נגטו למד בכיתה ו' בבית-הספר 'נועם' ביבנה והתגורר ברחוב השחף.  ביום ראשון האחרון הוא נמצא מחוסר הכרה בבית ביבנה ומצבו הוגדר קריטי. חובשים ופראמדיקים של מד״א העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה וכאשר חזר הדופק פינו את הילד לבית החולים קפלן.

אביו ספד לו: "בניהו נגטו היה ילד טהור ילד יפה בפנימיות ובחיצוניות. איך אפשר לנחם הורים שמביאים לקבורה בפתאומיות את בנם הבכור?  מדוע נפטר ילד רך וטהור, ילד שלא טעם טעם של חטא? אם ננסה לחפש שאלות על דרכי הנהגה של בורא עולם, לא נוכל להבין את הצדק האלוקי. בתקופה קשה זאת שעם ישראל שרוי במגפה נוראית. בשבוע שחל בו ט' באב, אבל לאומי לעם ישראל, חורבן בית המקדש וגלות עם ישראל  מארצו.  דווקא השבוע בחר בורא עולם לקחת את בניהו הבן הבכור של גדי ויססט. התורה מצווה אותנו "קדש לי כל בכור". להביא את הבן הבכור.
גדי ויססט יקרים, קשה מאוד להביא לקבורה את הבן הבכור, ילד יפה, טהור, ילד רך ותמים, שלם בגופו ובנפשו, ילד צדיק שלא טעם טעם של חטא.  שכל כך אהבתם והייתם גאים בו, אין מילים שיכולים לנחם. בהלוויה הרגשנו וחשנו את הצער הגדול, לא הייתה עין שלא הזילה דמעה. זהו צער גדול והניסיון גדול וקשה שהייתם צרכים להתמודד עם האובדן, ועוד תצטרכו להתמודד איתו לעוד שנים רבות.  נתפלל שההקרבה הזאת תהיה כפרה ומליץ יושר לעם ישראל.
הקב"ה יגיד די לצרותכם ויתן לכם כוחות להתמודד עם האובד הקשה כתוב בספר בראשית: "וְהֶבֶל הֵבִיא גַם-הוּא מִבְּכֹרוֹת צֹאנוֹ, וּמֵחֶלְבֵהֶן; וַיִּשַׁע יְהוָה, אֶל-הֶבֶל וְאֶל-מִנְחָתוֹ" הנה גם אתם הבאתם את בנכם הבכור לבורא עולם. אתם יכולים לבוא בדרישה לבורא עולם, לקחת מאיתנו את הדבר הכי יקר לנו, אנא תסלח לעם ישראל, תגאל אותנו גאולה שלמה ותבני בית מקדשנו ותשלח משיח צדקנו במהירה, אמן. יהי רצון שיהיו הדברים לעילוי נשמתו של הילד בניהו נגטו ז"ל, שנלקח לשמי מעלה בפתאומיות ביום ז' במנחם אב תש"פ".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן