מבזקים
סמוך לחצות ולאחר שעות של פעילות, מתנדבי זק"א סיימו את עבודתם בדירת הרצח ברחובות אלה המלאכים מקריית גת שהצילו ילד מרכב נעול בשורה לתושבי הדרום: מתחם הבאולינג והפנאי המתקדם נפתח בקריית גת שילוב זרועות היסטורי, בדגש על הגנת אזור ירושלים: מטוסי טייסת הכיבוי הלאומית "אלעד" יופעלו מבסיס חצור עדכון מיוחד ממודיעין; צוותים עירוניים בסריקות תאונה באשקלון: הולך רגל כבן 52 נפצע באורח בינוני ברחוב יוספטל ההסכם בין ישראל לאיראן עוד לא נכתב; המדיניות נותרת ללא שינוי, בתוקף עד מחר בערב אירוע חריג בחולון; בת 11 הובהלה לבית החולים במצב קשה עצוב: הלכה לעולמה דנה הראל, בתו של עו"ד ארז הראל, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן האינטואיציה שהצילה חיים במלר"ד מאוחדת אשדוד: אב לתשעה מגן יבנה הגיע עם אק"ג תקין – והרופא רץ אחריו במסדרון מודיעין מרכינה ראש: “מעלה עמית רגב” נחנך במקום שבו צעד מדי יום – לזכר לוחם שנפל בעזה אשקלון הנציחה את זכרם של סגן שי איילי ז"ל ועודד אברג'ל ז"ל נמל אשדוד אלופה: ניצחון 3:2 שסגר עונה חלומית בליגת מקומות העבודה בדרום חשש כבד לחייה של בת 15 מרמלה היסטוריה בקרני שומרון: נחתם הסכם הגג הראשון בשומרון בהיקף של כ-2 מיליארד ש”ח "זבל שהופך להזדמנות": פורום העסקים הירוק של נתניה מחבר בין סביבה לרווחיות תאונה בבית דגן: רוכב קורקינט בן 19 נפצע בינוני לאחר שנפגע מרכב "באר שבע אוהבת חיות": יום התנדבות מרגש בכלבייה העירונית למען הכלבים הנטושים חילופי משמרות בחינוך הדתי-ציוני במודיעין: אריאלה אלקיים מונתה למנהלת מדרשת אמית ניסיון הברחת סמים נחשף סמוך לירושלים: 11 ק"ג חשיש ורחפן נתפסו ברכב חשוד
עיריית רחובות

אגודת הסטודנטים של המרכז האקדמי פרס הכריזה על עיצומים מסוג אסיפות הסברה

עיריית רחובות

הנהלת המרכז האקדמי פרס פנתה אל הסטודנטיות והסטודנטים הלומדים במכללה ועדכנה לפני דקות אחדות באמצעות הדואר האלקטרוני כי אגודת הסטודנטים הכריזה על מחאה בשל בעיות החניה הסמוכים למוסד האקדמאי.

"נודע לנו שאגודת הסטודנטים הכריזה על עיצומים מסוג אסיפות הסברה היום בשעה 16:00-18:00, בגלל בעיות חנייה בסביבה, שאינן בשליטת המרכז. לאור החלטה זאת, יבוטלו השיעורים בשעות אלה וחומר הלימוד יושלם בתיאום. אנא, חזרו ללימודים באופן מלא בשעה 18:00, כדי למזער את הפגיעה". האם מדובר בצעד פופוליסטי של יו"ר אגודת הסטודנטים (שלא נבחרה ישירות על ידי הסטודנטים) או שמא ברצון אמיתי לסייע בפתרון החניה – ימים יגידו.

כזכור, היום מתוכננת להתקיים הפגנת מחאה ברחבת העירייה על ידי אגודת הסטודנטים. יושבת ראש אגודת הסטודנטים, ציינה בחשבון הפייסבוק של האגודה כי "בעלי החניון הפרטי חצו עוד קו אדום, חסמו את הכניסה לשטח שלהם ושוב הכתיבו לנו את סדר היום לפי מצב הרוח שלהם. במשך חודשיים הייתה ביני ובין מר פיינשטיין התקשרות סביב הנושא: ההצעות שלו לא היו יציבות, בכל פעם הוסיף עוד אבן דרך והמון כסף, הציע חנייה "חינם" ל70 רכבים מאחורי האולם. השטח שצמוד אלינו? לא היה כלל בחשבון למו"מ.

עיריית רחובות

"אני רוצה להזכיר לכם מדוע כל זה קורה – בצע כסף!!!!! אותו אדם שהכפיל את מחיר החנייה ואז צבע את המדרכה באדום לבן כדי שתחנו אצלו את הרכב ותשלמו לו, יתן לכם את החניה בחינם??? כאשר בעל החניון, הוא גם בעל השטח של המכללה, שכיהן בתפקיד בכיר בעירייה… לא מדובר בניגוד אינטרסים חריף לצד כוחניות, סחטנות ובריונות שלנו אסור לקחת חלק.

"כעת, הכל בידי העירייה! עליהם לקחת אחריות ולדאוג שתיהיה לנו חנייה סבירה במגרש עירוני או בכחול לבן בתעריף מוזל כפי שקורה בערים אחרות! לבטל את הדו"חות שניתנו עד כה ולהחזיר את השטחים שנצבעו לאפור כפי שהיה קודם! ביום ראשון, כולנו נפגשים ברחבת העירייה ועושים לזה סוף!"

סגן ראש העיר לשעבר, עמי פיינשטיין שצבע את החניות בפארק הורוביץ באדום-לבן: "כשאתה צריך לירות – תירה, אל תדבר, אני רוצה שכל המכוניות בפארק יחנו אצלי"

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן