מבזקים
צו איסור פרסום הוטל על פרשת סחיטה באיומים הנחקרת בקריית מלאכי עיריית רחובות מגבירה את המאבק בגרפיטי: התושבים נקראים לדווח על מוקדי השחתה מני ממטרה, עופר ומאור וקולנוע פתוח: אירועי החינם השבוע באשדוד כביש 7 נחסם בעקבות שריפת רכב אשפה שהתפשטה לשדה – מטוסי כיבוי הוזנקו ילד בן 4 טבע בבריכה בצימר סמוך לבית שמש – מצבו יציב שימו לב: עבודות תשתית באשקלון – כבישים מרכזיים ודרכי הגישה לתחנת הרכבת ייסגרו בלילות חשד: הורים ניצלו את ילדיהם למסע גניבות באילת – רכוש בשווי יותר מ – 100 אלף שקל נגנב מחנויות בדרך לבית החולים מבית שמש: פראמדיק מד"א עצר בצד הדרך ויילד את אשתו – ואת בתם היום אחר הצהריים: תרגיל צבאי ברמת הנגב – יישמעו קולות ירי ופיצוצים לקראת הריסתו: כוחות הביטחון אטמו את בית המחבל שביצע את הפיגוע שבו נפלו שני לוחמי צה"ל החל ממחר באשקלון: פסטיבל פיסול בחול חוזר לשלושה ימים של יצירות ענק – הכניסה חופשית סאבלימינל, מארינה מקסימיליאן ודרוויש מגיעים לפתח תקווה: מכירת הכרטיסים נפתחה לכלל הציבור מיזם מרגש בקניון עזריאלי רמלה: תורמים חולצות בית ספר – ומקבלים שתיים במתנה נתניה הנציחה את סמ"ר איתי חן ז"ל: מגרש הספורט בעיר ימים יישא את שמו כתב אישום: תושב אשדוד נאשם שרדף אחרי קטין עם חפץ חד וגנב את תיקו תגלית נדירה באשדוד: מטבע בן כ – 2,500 שנה מקפריסין התגלה בחוף – הראשון מסוגו בישראל מהנובה ועד השדות שפורחים מחדש: "מרוץ התקווה 2026" יזניק אלפי רצים לעוטף עזה כתב אישום: גבו מאות אלפי שקלים כדמי חסות מבעלי עסקים בבאר שבע מדד הדמוקרטיה המקומית: יבנה בין הערים המובילות בישראל – ועקפה ערים גדולות בעקבות ההצלחה: פסטיבל "רוקדים עם מרקידים" חוזר לרחובות עם שישה ערבי הרקדה בחודש אוגוסט

אורית דורון מרחובות היא המנהלת החדשה של בית הספר נבון ביבנה

ועדת הבחינה לניהול בית הספר השש-שנתי 'נבון' בראשותו של ראש העיר, רועי גבאי, בחרה באורית דורון ששימשה בשנים האחרונות כמנהלת חט"ב רון ארד ברחובות ולפני כן כסגנית מנהלת 'דה שליט' ברחובות.

ועדת הבחינה לניהול בית הספר השש-שנתי 'נבון' בראשותו של ראש העיר, רועי גבאי, בחרה באורית דורון ששימשה בשנים האחרונות כמנהלת חט"ב רון ארד ברחובות ולפני כן כסגנית מנהלת 'דה שליט' ברחובות.

אורית דורון תנהל את בית הספר השש-שנתי החל משנת הלימודים הקרובה ותחליף בתפקיד את תמיר רגב. בימים אלה מסיימת אורית דורון את שנתה השישית כמנהלת חטיבת הביניים 'אמית רון ארד' ברחובות. היא נבחרה לתפקיד מבין מועמדות ומועמדים ראויים שנגשו למכרז לבית הספר השש-שנתי היוקרתי.

אורית דורון, תושבת רחובות, היא בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד, תואר שני בחינוך חברתי מטעם אוניברסיטת 'בר אילן' ובוגרת 'אבני ראשה' במכללת סמינר הקיבוצים. אורית התמסרה לעולם החינוך, תחילה כמורה ומחנכת לחינוך מיוחד, חברה בצוותי ניהול ובשורה של תפקידי רוחב נוספים כרכזת שכבה, רכזת חינוך חברתי, רכזת מתמטיקה, רכזת מכינת מופ"ת ועוד.

ראש העיר, רועי גבאי:

"אני מברך את אורית על מינויה כמנהלת בית הספר השש-שנתי 'נבון' ומשוכנע שעשינו בחירה מצוינת לטובת קהילת ביה"ס והעיר. אורית תוביל את 'נבון' להישגים גבוהים, שיטיבו עם התלמידות והתלמידים. החזון שהיא מביאה עמה יסייעו להתפתחותו של בית הספר ובקידומו. אני בטוח שאורית תוביל ותנהיג צוות חינוכי וביה"ס מצוין". ראש העיר הודה למנהל היוצא תמיר רגב על עבודתו המסורה בשנתיים האחרונות כמנהל ביה"ס ואיחל לו הצלחה בהמשך דרכו.

אורית דורון הודתה לראש העיר ולחברי הוועדה על שבחרו בה לתפקיד ונתנו בה את אמונם.

"אני שמחה להוביל את בית הספר השש-שנתי נבון ואפעל להביא את משנתי החינוכית וניסיוני לטובת הצלחתו. מטרתנו לרתום את כל השותפים לטובת חינוך תלמידי בית הספר, להובלת בית הספר קדימה, בשיתוף עם צוות ההוראה המסור, התלמידים והוריהם. אני רואה חשיבות רבה לחינוך למצוינות, להישגיות ולמעורבות חברתית ותרומה מתמדת לקהילה", אמרה דורון.

◼️ לקבוצת חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה, פרטי

דילוג לתוכן