מבזקים
מעבדות קנאביס נחשפו בראשון לציון: תושב באר יעקב בין החשודים אחרי הקמת השכונות החדשות – נתיבות מתחילה לחדש את הלב הוותיק של העיר רמת השרון ממנה יועץ חדש לעסקים: המטרה – לחזק את העסקים המקומיים והקשר עם העירייה ניצחון הרוח: עומר בראל מרמלה, לוחם צה"ל שנפצע בעזה כובש את זירת הטאקוונדו הבינלאומית קול קורא בגן יבנה: איתור מועמדים לכהונה כיו"ר וחברי ועדת ערר לענייני ארנונה ניסיון חטיפה בפתח תקווה: חשוד תועד מרים ילדה במעבר חצייה ונעצר תושב חולון בן 72 יואשם בעבירות מין בקטין שיבושי תנועה נרחבים ברחובות: רחוב המדע ייחסם בלילות למשך שלושה שבועות הדור הבא של ההייטק: באור יהודה חגגו את הטקס המרגש של מרכז המצוינות מונדיאל 2026 על חוף תל אביב: בימת הענק החדשה תהפוך למוקד הצפייה המרכזי בישראל רקדניות אלגרו מאור יהודה יוצאות לייצג את ישראל בגביע העולם אשקלון יוצאת למהלך ענק: “המצפן” ינסה לעצור את האלימות בקרב בני הנוער אושרה תוכנית הענק עם 7,500 דירות ומגדלים של עד 30 קומות בנתיבות שני תושבי חולון השליכו רימוני הלם לשני בנייני מגורים באשדוד – בשני לילות רצופים בן 14 נמלט מהשוטרים בבאר שבע – ונעצר בתום מרדף: "הזמנו אותו דרך גט" כ־15 אלף חגגו בחולון: ראש העיר חשף מתחם הופעות חדש שייפתח כבר הקיץ לאחר שני מקרי מוות של קשישים בביתם: קריית מלאכי יוצאת בקריאה דחופה לתושבים בגיל 22 בלבד: לינדה בלייבסקי כובשת את עולם האסתטיקה ביבנה העתירה נגד עיריית רמלה, העומד בראשה מיכאל וידל ועיתון רמלוד נדחתה במלואה: בית המשפט חייב את העותרת בהוצאות טרקטור פגע בתשתיות חשמל בפתח תקווה: הפסקות חשמל נרשמו באזור

אורנה הוזמן בכור: "אני מעודדת נשים להעז ולא לפחד מהפחד"

יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, נשאה דברים באירוע לקידום מעמד האישה והוסיפה: "אני מבקשת מכל הנשים להתמודד ולנסות לטפס בסולם הדרגות"

לרגל יום האישה הבינלאומי התקיים בנמל אשדוד אירוע לקידום מעמד האישה.

במסגרת פעילות לרגל יום האישה הבינלאומי של חברת נמל אשדוד בנושא שוויון מגדרי וקידום מעמד האישה, התקיימה פעילות חווייתית, במסגרתה התקיימה הרצאה של יאנה דרום. הפעילות התקיימה במעמד אורנה הוזמן בכור, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, רונן אלפסי נציג ועד העובדים, בניהולה של נירית עטיה הממונה שוויון מגדרי וקידום מעמד האישה בנמל אשדוד עם למעלה מ-100 עובדות הנמל.

במסגרת האירוע אורנה הוזמן בכור, יו"רית דירקטוריון נמל אשדוד, נשאה דברים ואמרה: "אני רואה חשיבות גדולה בלהגיע לכאן היום ולברך אתכן על פועלכן ולהדגיש את החשיבות והעוצמה שיש לעובדות הנמל. אין כל סיבה לפערי שכר מגדריים בין גברים לנשים שמבצעים תפקידים זהים. אני מבקשת מכולן לנסות ולהתמודד על תפקידים ולטפס בסולם הדרגות, לא לפחד מהפחד. אני מעודדת נשים להעז ולעשות על מנת להתקדם ולפעול תמיד למען עצמכן. אני תומכת בגיוס והרחבת שיבוץ נשים בהנהלות ונפעל לשילוב עוד ועוד נשים בשורות הנמל, בכל מגוון התפקידים".

אלי בר יוסף מנכ"ל בפועל של הנמל שנבצר ממנו להגיע, ביקש לברך ולומר שקידום נשים הוא נושא חשוב, ושיש להמשיך ולחזק את התמיכה בנשים בכדי שימלאו תפקידים בכירים.

יאנה דרום, בלוגרית לייפסטייל ואופנה, יזמת שפתחה את רשת החנויות הראשונה המיועדת לנשים המתמודדות עם סרטן השד, העבירה את הרצאתה 'איך לגדל שמחת חיים'. הרצאה משעשעת ומעוררת השראה. האורחות נהנו גם מארוחת בוקר עשירה ושי באדיבות הנמל.

◼️ חדש! לקבוצת החדשות באשדוד לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן