מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

אור יהודה: הפנינג לציון היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות

עיריית אור יהודה ציינה אמש (שלישי) את היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות במפגן מרגש של אחווה, הכלה ושוויון. בניין העירייה הואר בסגול, ועל המסכים הדיגיטליים ברחבי העיר הופיע המסר "כולנו שווים"

עיריית אור יהודה ציינה אמש (שלישי) את היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות במפגן מרגש של אחווה, הכלה ושוויון. בניין העירייה הואר בסגול, ועל המסכים הדיגיטליים ברחבי העיר הופיע המסר "כולנו שווים". לאורך שדרות אליהו סעדון הוצבו בלונים סגולים שהזכירו לתושבים את חשיבות היום.

בשעות הבוקר התקיים ברחבת העירייה הפנינג חגיגי ומרגש במיוחד, בהשתתפות חניכי המע"ש (מרכז עבודה שיקומי), משפחות ממרכז המשפחות באגף שח"ק, עובדי העירייה, תושבים ועוברי אורח. ראש העיר, ליאת שוחט, וסגנה שלמה זלמן סיונוב הגיעו למפגש האישי עם החניכים, רקדו איתם ושיתפו רגעים של שמחה והתרגשות.

במהלך האירוע חולק כיבוד חגיגי, כולל סופגניות לקראת חנוכה, והאווירה במקום הייתה חמה ומאחדת. המשתתפים רקדו, שרו וחגגו יחד, רגעים שהדגישו את רוח השוויון והחיבוק הקהילתי שמאפיין את העיר. בסיום האירוע הופרחו בלונים סגולים לשמיים – מחווה סמלית שמייצגת הכלה, שוויון וערבות הדדית.

ראש העיר, ליאת שוחט, סיפרה בהתרגשות:
"בכל שנה מחדש היום הזה נוגע לי בלב. הוא מזכיר לכולנו את הערך האנושי הבסיסי – שכל אחד ואחת מאיתנו שווים. אני גאה באור יהודה, עיר שבוחרת לראות בני אדם, לא מגבלות. עיר שמכילה, שמכירה, שמחבקת. תודה לאגף שח"ק, לצוות המע"ש, למרכז המשפחות ולעובדים שפועלים מהלב – לא רק היום, אלא בכל יום בשנה."


◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן