מבזקים
מבצע ממוקד בג'וואריש: אקדח מוסלק בתעלת ביוב וחלקי נשק נתפסו על ידי בלשי תחנת רמלה ולוחמי המשמר הלאומי של מג"ב הותר לפרסום: רס"ר (מיל') באסל סויד נהרג בתאונה מבצעית בדרום לבנון בין אבל לתקווה: יום אחרי הלוויית הלוחם, נחנך המקווה המחודש ביישוב אדם ביום הולדתה איבדה את אביה – עכשיו הזמרת מירוחם מוציאה את השיר שנולד מהכאב יבנה מנסה להעיר את הלילה: עסקים יוכלו לפעול עד 02:00 האליפות תוכרע בדימונה: מכבי דימונה חוזרת למשחק בית מכריע בית שמש: פעוטה בת 3 ננעלה ברכב וחולצה בשלום בקניון ביג “זה כבר לא מחבל בודד”: ראש מועצת קדומים מזהיר מתרחיש ביטחוני חדש ביהודה ושומרון תאונה מבצעית בעזה: ראאד אבו אלקיעאן מהנגב נהרג במהלך עבודות הנדסיות של משרד הביטחון חשד לרצח ברמלה: צעירה כבת 19 נורתה למוות בשכונת ג׳ואריש ליד אשקלון: אתר ההנצחה של גבעתי נפתח מחדש עם קיר זיכרון חדש לחללי החטיבה יותר משנתיים אחרי: הטרגדיה של עובד חברת החשמל שנהרג בשוגג ליד אשקלון חוזרת לכותרות עיריית רחובות הגישה תלונה במשטרה נגד ועד העובדים, בית המשפט ביטל את ההגבלות: "זו הפגנה לגיטימית" שיבושי תנועה נרחבים בעקבות שיירת מחאה חרדית: עשרות רכבים בדרך לכלא 10 גבר נפצע באירוע ירי בתל אביב דרמה בערד: קטטה סמוך למתחם מגורים – כוחות משטרה ומג״ב הוזעקו לזירה אסנת הרוש, תושבת גן יבנה, מונתה למנהלת בית הספר היסודי 'ביאליק' ביבנה בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער

אור יהודה : נבחרת נבון זכתה בתחרות השחמט העירונית, סביונים במקום ה-2, סעדיה גאון 3

בשיאה של התחרות שהתקיימה כחלק משיתוף פעולה בין אגף החינוך ל"שחמט לכל" הוענקו תעודות לכל המשתתפים ולאחר מכן הוכרזו הנבחרות הזוכות. נבחרת יצחק נבון הוכרזה כאלופת הטורניר, נבחרת סביונים זכתה במקום השני ונבחרת סעדיה גאון הגיעה למקום השלישי. בנוסף, חולקו שמונה ערכות שחמט אולימפיות לכל בית ספר.

התחרות שהתקיימה זו השנה השלישית לזכרו של מידן מאיר ז"ל, תושב העיר, הייתה מותחת ומרתקת בהשתתפות שמונה נבחרות עירוניות, כשבשיאה הוענקו שלושה גביעים למנצחות

תחרות השחמט העירונית השלישית באור יהודה התקיימה על שמו של קצין אקדמאי בכיר מידן מאיר ז"ל, תושב העיר שנפל בעת שירותו. התחרות, שהתקיימה באווירה ספורטיבית והוקדשה להנצחתו של מידן שהיה אלוף שחמט מוערך, מאפשרת לבתי הספר היסודיים בעיר להתחרות זו בזו ולהפגין את היכולות. בתחרות לקחו חלק נבחרות מאלונים, סביונים, נבון, איינשטיין, שיזף, אהוד מנור, סעדיה גאון ומדעים ויהדות.

התחרות שנערכה באולם הי"א בעיר נפתחה בטקס מרגש שכלל דברי ברכה של ראש העיר, ליאת שוחט, מנהלת אגף החינוך, דלילה אשכנזי, ואמו של מידן, לילך מאיר ששיתפה את הקהל בזיכרונות מבנה מידן, וציינה: "הדרך שלנו לשמר את רוחו של מידן היא להעניק לדור הצעיר השראה וערכים דרך המשחק שהוא כל כך אהב".

בשיאה של התחרות שהתקיימה כחלק משיתוף פעולה בין אגף החינוך ל"שחמט לכל" הוענקו תעודות לכל המשתתפים ולאחר מכן הוכרזו הנבחרות הזוכות. נבחרת יצחק נבון הוכרזה כאלופת הטורניר, נבחרת סביונים זכתה במקום השני ונבחרת סעדיה גאון הגיעה למקום השלישי. בנוסף, חולקו שמונה ערכות שחמט אולימפיות לכל בית ספר.

ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה: "התחרות הזו מסמלת את מיטב הערכים שאנחנו מקדמים בעיר אור יהודה – חינוך למצוינות, מעורבות קהילתית והוקרת זכרו של מידן שהיה דמות מעוררת השראה. אנו גאים להנציח את זכרו בדרך שממשיכה להשפיע על הדורות הבאים".

מנהלת אגף החינוך, דלילה אשכנזי, מוסיפה: "תחרות השחמט העירונית מהווה דוגמה נפלאה לעשייה חינוכית המשלבת ערכים, למידה חווייתית וזיכרון. תודה גדולה לצוותים החינוכיים ולמשפחת מאיר על החזון המשותף".

הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סטודיו ישראל

דילוג לתוכן