מבזקים
יהודה ושומרון נכנסת למפת הטבות המס: החוק עבר בכנסת ברוב 32 מול 23 נתניה מקבלת מחדש את החוף: פרויקט שוברי הגלים הגדול בישראל הושלם פניות שמאלה מרחוב הרצל ברחובות יבוטלו במסגרת עבודות הקו הכחול בית שמש: תקציב 2027 אושר, 350 מיליון ש״ח לתחבורה – והסכם הגג הוסר מהדיון חינם באשדוד: יריד ענק עם מתנפחים, קצף, מוזיקה ודוכני אוכל חוזר לעיר תושב פתח תקווה נעצר בתל אביב: חשוד שגנב אוטובוס ציבורי ופגע ברכבים 307 ק״ג בשר, עוף ודגים הושמדו באטליז במרכז המסחרי במיתר אשקלון יוצאת למאבק בארנונה: ראש העיר מבקש לעצור את ההתייקרות ב – 2027 ממצאים החשודים כעצמות אדם אותרו בכפר עזה; נבדק קשר לניראל זיני ז״ל מזג האוויר היום: הטמפרטורות עולות, בהרים יהיה חם ויבש מהרגיל חציית קו אדום: עשרות עוכבו ביישוב אלון שבות לאחר התפרעות וגרימת נזק בביתו של השופט נעם סולברג אילת: ילד נפגע מאוטובוס – מצבו קשה אירוע אלימות חריג בבית ספר ברמלה; אם ובתה נשלחו ל-3 ימי מעצר בית אשדוד: לופט נסגר בצו מנהלי אחרי מסיבת קטינים עם אלכוהול ירושלים נערכת לאחד האירועים הגדולים בעיר: אלפי שוטרים, חסימות כבישים והיערכות שיא למצעד הגאווה 2026 ירושלים: חוליית גנבי אוטובוסים נתפסה עידן חדש במועצה הדתית בירושלים ההסתדרות מודיעה על סיום סכסוך העבודה השקעה של כ־9 מיליון ש״ח משנה את מתחם הספורט הוותיק בבית שמש תלמידי דה-שליט ברחובות פוגשים שורדת שואה במפגש מצמרר ומרגש מרדף דרמטי בצומת קמה: שישה נעצרו, החשוד התחבא במגלשה בפארק

אור יהודה: ערב שירה לזכר סמ"ר עידו שמיח

במשכן למוסיקה ולמחול התכנסו תושבים ובני המשפחה – רגע שיא: האב רועי שמיח על הבמה עם הגיטרה

במעמד מרגש ובנוכחות בני משפחת שמיח, ראש העיר ליאת שוחט ותושבים רבים, התקיים אמש (שני) ערב זיכרון מיוחד לסמ"ר עידו שמיח ז"ל. האירוע, שנערך במשכן למוסיקה ולמחול, הופק על ידי מחלקת המוסיקה של חברת "נפגשים" כחלק מסדרת "ערבי שירה" העירונית.

עידו היה חלק בלתי נפרד מהקונסרבטוריון העירוני במשך שנים רבות, והערב הוקדש ליצירות ולשירים שהוא נהג לנגן או אהב במיוחד. על הבמה הופיעו תלמידים מצטיינים לצד מורי הקונסרבטוריון, שהם אמנים פעילים, בביצועים מרגשים שחיברו בין זיכרון להמשכיות. אחד הרגעים המרגשים ביותר בערב היה הופעתו של אביו של עידו, רועי שמיח, שהחל ללמוד נגינה על גיטרה לפני כשבעה חודשים והופיע יחד עם מורו, האמן חגי רחביה.

במהלך הערב הוקרנו סרטונים ותמונות שתיעדו את תחנות חייו של גיבור ישראל, סמ"ר עידו שמיח ז"ל, והמחישו את הקשר העמוק שלו לעולם המוסיקה ולאור יהודה.

ראש העיר, ליאת שוחט ציינה: "יש רגעים שבהם המילים מצטמצמות והצלילים הם אלו שמדברים. עידו היה תלמיד מוכשר בקונסרבטוריון שלנו, והערב ראינו כיצד המוסיקה שאהב הופכת לגשר של זיכרון והמשכיות. לראות את רועי האב מנגן על הבמה לזכר בנו היה רגע עוצמתי שביטא חוסן ואהבה שאין לה סוף. העיר אור יהודה תמשיך לחבק את משפחת שמיח ולהנציח את זכרו של עידו דרך העשייה התרבותית והחינוכית שלנו".


◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות
קבוצת ערים

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "נפגשים" מרכזים קהילתיים

דילוג לתוכן