אושר בטרומית: ספק טעינה לרכב חשמלי יאפשר ללקוחות של כל ספקי הטעינה להטעין את רכבם באמצעות עמדות הטעינה שלו

16 חברי כנסת תמכו בהצעה, ללא מתנגדים או נמנעים, והיא תועבר לדיון בוועדת הכלכלה.

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק משק החשמל (תיקון – טעינת רכב חשמלי באמצעות יישומון תשלום אחוד), התשפ"ה-2025 של חבר הכנסת ארז מלול, אליה הוצמדה הצעה של ח"כ מטי צרפתי הרכבי והצעה של ח"כ ואליד אלהואשלה. 16 חברי כנסת תמכו בהצעה, ללא מתנגדים או נמנעים, והיא תועבר לדיון בוועדת הכלכלה.

מוצע לחייב ספק טעינה לרכב חשמלי לאפשר ללקוחות של כל ספקי הטעינה להטעין את רכבם באמצעות עמדות הטעינה שלו, ולשלם באמצעות יישומון תשלום אחוד כפי שיקבע שר האנרגיה והתשתיות בתקנות, באישור ועדת הכלכלה.

בדברי ההסבר להצעה נכתב:

"כיום, בעלים של רכב חשמלי חייב להחזיק במספר אפליקציות על מנת להטעין את רכבו. הלקוח העסקי או הפרטי אינו יכול להחזיק רק באפליקציה או שבב אחד ולהתנהל עימו מול כל ספקי הטעינה הרבים בשוק ומייצר שוק פרוץ שאינו ניתן לבקרה. הדבר מייצר טרחה לא סבירה לבעלי הרכב החשמלי שכן אינו נותן מענה ל'חרדת הטווח' וכן יצירה של מעין 'מונופולים מקומיים' של חברות טעינה, עניין שפוגע בשחקנים קטנים ומונע כניסה שלהם לתחום. למעשה, השוק המתהווה היום נבנה עם מאפיינים משמעותיים של "גן סגור" לפיו כל רשת טעינה מתנהלת באופן עצמאי ולא מאפשרת גישה לעמדות הרשת אלא בפלטפורמות הדיגיטליות שלה".

◼️ הצטרפו לחדשות תחבורה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן