מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

אחרי שנים בלי מיגונית אחת: גדרה כבר עם עשר מיגוניות במושבה

שתי מיגוניות חדשות הוצבו ברחוב הבילויים, ובמועצה מבטיחים להמשיך לחזק את המיגון הציבורי

המועצה המקומית גדרה ממשיכה לחזק את מערך המיגון ברחבי המושבה. השבוע הוצבה מיגונית חדשה ברחוב הבילויים פינת שכביץ, בסמוך למוזיאון גדרה ומיגונית נוספת ליד עמדת המשטרה ברחוב – מיגונית שהוצבה בשיתוף משטרת ישראל. המיגוניות הללו מצטרפות לשמונה מיגוניות שכבר הוצבו במוקדים שונים במושבה בתקופה האחרונה, מאז מבצע "עם כלביא" כחלק מהרחבת פתרונות המיגון עבור התושבים.

הצבת המיגוניות היא חלק ממאמץ מתמשך של המועצה המקומית בשיתוף פעולה עם פיקוד העורף ומשרד הביטחון, במטרה לשפר את המענה המיגוני במרחב הציבורי. בנוסף להצבת המיגוניות המועצה יצאה במבצע שיפוץ המרחבים המוגנים היישוביים.

במקביל להצבת המיגוניות, פתחה המועצה מחסות ציבוריים במבני ציבור ושדרגה את המקלטים הציבוריים ברחבי המושבה, על מנת להבטיח פתרונות מיגון זמינים ונגישים לתושבים בשעת חירום. במועצה מציינים כי בשבוע הקרוב צפויות להיות מוצבות מיגוניות נוספות במוקדים שונים במושבה, כחלק מהמשך חיזוק מערך המיגון בגדרה.

ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו: "המשך חיזוק המענה המיגוני לתושבי גדרה הוא משימה מרכזית עבורנו. הצבת המיגונית ברחוב הבילויים היא חלק מהמאמץ המתמשך שלנו, יחד עם פיקוד העורף, להרחיב את פתרונות המיגון במושבה. לאחר שנים שבהן לא הייתה בגדרה ולו מיגונית אחת, הצלחנו להציב כבר עשר מיגוניות – וכמו שהבטחנו, אנחנו ממשיכים לפעול להוספת מיגוניות נוספות כבר בימים הקרובים. נמשיך לעשות הכול כדי להבטיח את ביטחונם של תושבות ותושבי גדרה."


◼️ חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המועצה המקומית גדרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן
דילוג לתוכן