אחרי שתמך בטרור, אסף כספים למשפחות מחבלים והספיד את יחיא סינוואר ונסראללה מזכ"ל חד"ש זומן שנית לחקירה.
בשנה האחרונה עוקב ארגון זכויות האדם "בצלמו" אחרי מזכ"ל חד"ש אמגד שביטה. שביטה שמקבל את משכורתו מכספי הציבור מסית שוב ושוב לרצח יהודים, אוסף כספים למשפחות מחבלים ומהלל את מנהיגי ארגוני הטרור חמאס וחיזבאללה. ארגון בצלמו הגיש שורה של תלוננות נגדו בגין תמיכה בטרור הסתה לרצח והאדרת מחבלים . רק לאחרונה הגיש הארגון תלונה במשטרה , בעקבות פוסטים מסיתים שפרסם בעמוד הפייסבוק שלו, בהם שיבח את מנהיג חמאס יחיא סינואר ואת מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה לאחר חיסולם על ידי צה"ל.
שביטה כינה את סינואר "קדוש מעונה" וציטט שיר שמעלה את זכרם של השהידים, בעוד את נסראללה כינה "סייד נסראללה", תואר כבוד שמור ללוחמים מוסלמים.
נציין כי היה מדובר בהסתה בוטה שאפילו פייסבוק הסירה את הפרסום המסית.
בעקבות הפרסומים, פנה ארגון "בצלמו" למשטרה וליועמ"שית לממשלה, בבקשה להורות על פתיחת חקירה פלילית נגד שביטה בגין הסתה לטרור, ואף לדרוש את מעצרו עד תום ההליכים.
ואכן לפני כמה ימים הודיע שביטה שקיבל זימון לחקירה משטרתית. הבוקר הודיע שביטה שקיבל זימון נוסף לחקירה "על ספל קפה בתחנת המשטרה".
מנכ"ל "בצלמו", שי גליק, אמר: " אין צורך לחקור שוב ושוב. שביטה הינו מסית ותומך טרור על מלא ומקומו בכלא.
לא ייתכן ששוב ושוב יושב מסית בתפקיד ציבורי ומהלל מחבלים ואוסף כספים למשפחות מחבלים. יש לעצרו מידית ולהגיש כתב אישום.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








