מבזקים
18 לכודים חולצו משריפה בבניין מגורים בלוד; 15 נפגעו קל חילוץ דרמטי באזור ים המלח: מטייל שנפצע בנחל אוג פונה במסוק חשד לעבירות מין חמורות בירושלים: שני חשודים נעצרו חצי שעה מסוכנת בחופים: 4 טבעו ברחבי הארץ, בהם 3 נערים משרד הבריאות מזהיר: לא לרחוץ בחוף אכדיה דרום בהרצליה התחזית האסטרולוגית של עוזי הכוהן – מה צפוי לכם בשבוע הקרוב? זמני כניסת ויציאת שבת: פרשת בהעלותך (29-30 במאי 2026) תאונה עצמית בדימונה: רוכב אופנוע נפצע במצב בינוני בשדרות יגאל אלון בכביש החדש של עיר היין באשקלון: חמישה נפגעים, בהם גבר ונערה במצב בינוני "מחכה להצטרף אליכם חזרה": האזינו למסר המרגש של מח"ט 401 הפצוע ללוחמיו בשטח סיוע באיתור נעדרת: שירה משה זדה בת ה-14 מירושלים נעלמה שריפה פרצה על גג בניין מגורים ברחוב אברהם שפירא באשדוד פנים חדשות בעירייה: גיתית בוטרה משדרות מונתה לדוברת עיריית חולון "האלימות חצתה קווים אדומים": שביתת אזהרה בתיכון בנס ציונה בעקבות איומים על חיי מורה חשד להצתה בירושלים: צעירה חולצה מדירה בוערת במצב אנוש הנער מקריית גת שרוצה לשנות עולם – וזכה להכרה מחוזית מאות הגיעו ליריד התעסוקה בראש העין – ופתחו דלת להזדמנות חדשה דור העתיד של התעופה צבע את קריית גת – וזה רק הצעד הראשון ההמצאה מראש העין שהגיעה לגמר: תלמידי גוונים זכו במקום השני בארץ הגננת מאשקלון שנגעה בלבבות – וזכתה בפרס “גננת המאה”
ליזה

אחרי 36 שנה, עברתי לעיר המדע / הטור של ליזה ללוצשווילי (גליון 04, כל רחובות)

ליזה

כעת חצות. רגע לפני שהעיתון יורד לדפוס, נשימות אחרונות, שהכול יהיה מדויק, שההגהה הלשונית תתבצע כיאות והפרסומים יהיו נכונים לציבור הרחובותי. אתם, רבותיי, החשובים ביותר ובפתח דבריי אני מבקשת להודות לכל המתקשרים, המסמסים, האנשים הנפלאים, שמעודי לא פגשתי ומעולם לא שמעתי, עד השבוע. העיתון צבר בשלושה שבועות בלבד הד גדול ויצר באזז תקשורתי שלי באופן אישי היה ברור, שיהיה קשה להתעלם ממנו. אני מודה לכם, קהל קוראיי, על המילים החמות, על הטלפונים היזומים, על המיילים שאתם שולחים, על הרצון לקחת חלק בתהליך היצירה. הארותכם והערותכם אינם נלקחים כלל כמובן מאליהם והם זוכים להתייחסות רבה מצידי.

רבים לא יודעים, אך לאחרונה, לאחר 36 שנה – עזבתי את עיר הנמל, אשדוד אהובתי, את הים הכחול היפהפה עם סימפוניית האל ועברתי לכאן, לעיר המדע. אומרים שהדבר החשוב ביותר להצלחה הוא הרצון. כשיש לאדם כח רצון להשיג את מטרתו הוא יגיע אליו. כולנו מחפשים ישועות, אם נאמין, נבטח, נעשה פעולות שיובילו לישועות – הן תגענה. כדי להפעיל מכשיר מסוים צריך ללחוץ על הכפתור הנכון, בלי המאמץ הקטן הזה המכשיר לא יפעל. בלי ללחוץ על הכפתור הנכון, בלי להתאמץ, בלי לבקש, בלי כוח רצון להצלחה – הישועה תישאר בשמיים. שמעתי בעבר הרצאה שהמסר בה היה "אם רצונך להתקדם, אך יש מכשולים בדרך, אם רצונך לצאת מחטא המכשיל אותך יום יום, אם רצונך לקיים מצוה בשלמות אך מונעים רבים סביבך, עדיין כבר עשית חצי דרך, יש לך רצון!" והיה לי רצון עז לפתח כאן, דווקא בעיר רחובות, שמתפתחת נפלא ומונה כ-150 אלף תושבים, את ענף התקשורת.

זה התחיל באתר החדשות שפתחתי לפני 11 חודשים וחצי – www.rehovothayom.co.il – רחובות היום, שנחל הצלחה מעבר לכל הציפיות והתחזיות עם למעלה מ-200 אלף גולשים שונים שכבר ביקרו באתר, זה ממשיך במקומון הפרוצס האיכותי שאתם אוחזים מידי שבוע ובשבוע הבא אשיק אתר החדשות למגזר החרדי-דתי עם תכנים המותאמים לקהילה המופלאה הזו.

העיר רחובות זקוקה לפלטפורמות תקשורת נכונות עבורה ואני שמחה להיות זו שמספקת זאת במספר זרועות, לנוחיות הכלל. בסך הכול, זה הרי די ברור שעם כוח רצון להצליח – השמיים הם הגבול. במאני טיים, אנשים מצליחים נותנים את הלב והנשמה – גם כשאף אחד לא מסתכל והאמינו לי, יש מאחורי יצירת העיתון הזה הרבה לב ומלא נשמה.

 

שבת שלום ורק בריאות,

ליזה

דילוג לתוכן