מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

אילת: ביקור מנכ"ל המשרד לביטחון לאומי

בפתח הדיון סקר ראש העירייה – אלי לנקרי את האתגרים וההזדמנויות של העיר על רקע מיקומה הגיאוגרפי ומאפייניה הייחודיים. בין הנושאים שנדונו, עלו האיומים הביטחוניים שנוספו על רקע המלחמה ביניהם האיום החותי והגבול הירדני, אוכלוסיית חסרי המעמד בעיר, העובדים הזרים, בני המיעוטים וכן דרי הרחוב. עוד נדונו קידום הקמת תחנת הכבאות החדשה סמוך למתחם המשטרה וכן הקמת מרכז הפעלה רשותי במרכז החירום העירוני. 

מנכ״ל המשרד לביטחון לאומי, רפאל אנג׳ל ביקר באילת עם צוות מחוז דרום כדי לעמוד מקרוב אחר אתגרי העיר ושיבח את שיתופי הפעולה בין העירייה לבין גורמי הביטחון, החירום וההצלה, שתורמים לשמירה על שלום וביטחון התושבים והנופשים בעיר. לצד מענה צבאי בגבול המזרחי, יסייע המשרד בהגדלת כיתת הכוננות שמונה באילת כ 100 מתנדבים וגם יסייע בתקציב נוסף לתכניות הנוער בקיץ. בנוסף יקדם המשרד את סל הסמכויות שיינתן לסיירת ביטחון עירוני שתקים העירייה בקרוב. 

בפתח הדיון סקר ראש העירייה – אלי לנקרי את האתגרים וההזדמנויות של העיר על רקע מיקומה הגיאוגרפי ומאפייניה הייחודיים. בין הנושאים שנדונו, עלו האיומים הביטחוניים שנוספו על רקע המלחמה ביניהם האיום החותי והגבול הירדני, אוכלוסיית חסרי המעמד בעיר, העובדים הזרים, בני המיעוטים וכן דרי הרחוב. עוד נדונו קידום הקמת תחנת הכבאות החדשה סמוך למתחם המשטרה וכן הקמת מרכז הפעלה רשותי במרכז החירום העירוני.

מגי טובל, המנהלת הרשותית לביטחון קהילתי בעירייה סקרה בפני המנכ״ל את הפעולות העירוניות לנוער ובכלל, בתוכן תכנית ״קיץ בטוח״ ותכנית ״חופים״׳ וציינה את החשיבות בנוכחות פיזית כדי למנוע התנהגויות סיכוניות. אילן חדידה – מנהל אגף חירום וביטחון בעירייה סקר בפני המנכ״ל את הפעולות העירוניות במרחב הציבורי בתוכן מערך מצלמות עירוני המונה כ 650 מצלמות ואת שיתופי הפעולה בין העירייה לבין משטרת מרחב אילת.

גם מפקד משטרת מרחב אילת – נצ״מ אלי שמול ומפקד כב״ה אילת – תת טפסר יהודה קזנטיני סקרו בפני המנכ״ל את האתגרים הביטחוניים ואת המענים הניתנים. עוד עלה אתגר התחבורה בתוך העיר בדגש על עומסי התנועה בתקופות השיא.

מנכ"ל המשרד שיבח כאמור את שיתופי הפעולה והדגיש את מחויבות השר והמשרד להגברת הביטחון בעיר אילת ובגזרה, בחירום ובשגרה. לאחר הדיון סיירו המנכ״ל וראש העירייה בכיבוי אש ובמשטרת המרחב.

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום:  דוברת עיריית אילת

דילוג לתוכן