המשטרה פתחה הבוקר (שני) בחקירת נסיבות תאונת דרכים שאירעה ברחוב חטיבת הנגב באילת, במעורבות ניידת משטרה. כתוצאה מהתאונה נפגעה הולכת רגל באורח קשה, כך על פי גורמי הרפואה.
לפי דוברות מד״א, בשעה 10:33 התקבל דיווח במוקד 101 של מד״א במרחב נגב על הולכת רגל שנפגעה מרכב בשדרות חטיבת הנגב בעיר. חובשים ופראמדיקים של מד״א הגיעו למקום, העניקו טיפול רפואי ראשוני ופינו לבית החולים יוספטל נערה בת 13, כשהיא במצב קשה וסובלת מחבלת ראש.
חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד״א סיפר כי עם הגעתו לזירה הנערה שכבה על הכביש כשהיא בהכרה, אך עם חבלת ראש קשה. לדבריו, לאחר הטיפול הראשוני היא פונתה באמבולנס מד״א לבית החולים בעיר.
כוחות משטרת מרחב אילת, ובהם בוחני תנועה, הוזעקו אף הם למקום והחלו בבדיקת נסיבות התאונה, לרבות מעורבות ניידת המשטרה באירוע. החקירה בעיצומה.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








