מבזקים
מד"א בסריקות נרחבות: אין נפגעים ישירים במטחים האחרונים  מתקפת טילים נרחבת על ישראל: אזעקות ויירוטים מגוש דן ועד ירושלים והדרום משמרות המהפכה חושפים: "מבצע משותף עם חיזבאללה – ירי מתמשך של חמש שעות לעבר ישראל" "לא ראיתי דבר כזה בארץ": סגן השר אלמוג כהן הצדיע לניהול החירום באשקלון – צפו בסרטון שר הביטחון באשדוד: "חוסן התושבים הוא המפתח ליכולת של צה"ל לנצח" הודעת דובר צה״ל בעקבות גל השמועות להתגברות הירי פיקוד העורף לאזרחים: החוסן שלכם חיוני לניצחון אשקלון: איים על שוטרים עם מסור – ובביתו נתפסו מאות גרמים של קנביס בצל המחסור בדם: אשקלון פתחה יום התרמה בבניין העירייה חוליית גנבי רכבים סוכלה בצפון ירושלים אזהרה לצרכנים: חשש לגלוטן בקמח עדשים וקמח חומוס שסומנו “ללא גלוטן” תרגיל חירום בנס ציונה: יחידות חילוץ יתאמנו בתרחיש נפילת טיל צמרת הסוכנות היהודית סיירה בראש העין: סיוע ותמיכה לתושבים שנפגעו מטילים 17 אתרי תקשורת חדשים יוקמו בבנימין: שר התקשורת בקרב חירום עם ראש המועצה נמל אשדוד מרחיב פעילותו: משרד התחבורה וחברת נמלי ישראל מקצים שטח תפעולי נוסף "סגירת חשבון" אלימה בירושלים: שני חשודים נעצרו לאחר שתקפו נהג אוטובוס בשני מקרים קריית מלאכי: מאות סלי מזון חולקו למשפחות הזקוקות לסיוע בתקופת החירום סוכלה הברחת כ-4.5 טונות של מוצרי חלב ללא פיקוח ממחלבה בחברון שיועדו לשיווק בישראל גם בימי חירום: כפר סבא ממשיכה בעבודות תחזוקה ושדרוג תשתיות תוך שמירה על בטיחות העובדים והתושבים יו״ר האופוזיציה ברחובות יניב מרקוביץ' קורא לשיפור שילוט ומידע על מקלטים ציבוריים

אילת: ראש העיר שוחח עם דקלה מנצור ספיר, עובדת רשת המתנ"סים לאחר הידיעה על מות אביה, שגופתו עדיין מוחזקת בעזה

מצמרר: העיר אילת מרכינה ראש ומקבלת בכאב את ההודעה המרה על מותו של שלמה מנצור ז"ל שנחטף באכזריות בשבעה באוקטובר ונרצח על ידי ארגון הטרור חמאס.

מצמרר: העיר אילת מרכינה ראש ומקבלת בכאב את ההודעה המרה על מותו של שלמה מנצור ז"ל שנחטף באכזריות בשבעה באוקטובר ונרצח על ידי ארגון הטרור חמאס.

ראש העירייה – אלי לנקרי שוחח עם בתו, דקלה מנצור ספיר, תושבת העיר אילת, שנאבקה ללא לאות להשיב את אביה הביתה בשלום, והביע תנחומים מעומק הלב בשם העיר אילת למשפחה ולכל קהילת קיבוץ כיסופים, ששלמה מנצור ז"ל היה בין מקימיו.

ביום שבת 7.10 נחטף שלמה מביתו והוא היה החטוף היחיד מקיבוץ כיסופים ש 18 מחבריו נרצחו ונשרפו. מזל רעייתו הצליחה לברוח לממ״ד של השכנה וכך ניצלה. דקלה בתו שנלחמה ללא הרף לשובו של אביה יחד עם כל המשפחה אמרה אז בכאב, שאביה בן ה86 נחטף מביתו מבצרו כשמשקלו רק 57 ק״ג והוא נאלץ לחוות בזקנתו שואה שנייה.

בשנה האחרונה נרתמה קהילת אילת ללוות את בתו של שלמה מנצור המתגוררת באילת ועובדת ברשת המתנ"סים, במאמציה הרבים להשבתו של אביה, בציור דמותו של שלמה על קיר מעונות מכבי על ידי האמנית לימור אז גוריון, בהצבת ספסל צהוב במתנ"ס שחמון, בתליית דגלים צהובים, בהדלקת נרות, בהשתתפות בטקסים ועצרות זיכרון ותקווה לשובו של שלמה ולשובם של כל החטופים והחטופות.

נציגי צה״ל הודיעו היום (ג׳) למשפחתו של שלמה מנצור ז"ל, שנחטף בשבעה באוקטובר מביתו שבקיבוץ כיסופים, כי הוא נרצח על ידי ארגון הטרור חמאס ב-7 באוקטובר 2023, וגופתו מוחזקת ברצועת עזה. מדובר צה"ל נמסר, כי ההחלטה לקבוע את מותו התבססה על מידע מודיעיני שנאסף לאורך החודשים האחרונים ואושרה על ידי ועדת מומחים של משרד הבריאות ובשיתוף משרד הדתות ומשטרת ישראל.

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית אילת

דילוג לתוכן