מבזקים
לפני שנתיים חולון הציבה יעד אחד – עכשיו מתחילים לראות את התוצאות בצה"ל אשדוד מדברת באנגלית ומנצחת: שתי נבחרות מהעיר בצמרת הדיבייט הארצית לא רק חשמל: המברקים שנחשפו אחרי 103 שנים חושפים את הקרב הפוליטי שניהל את תל אביב אחרי המאבק בתאגיד המים: מאות תושבים בגדרה יעברו לקבל שירות מתמר סמוך לחצות ולאחר שעות של פעילות, מתנדבי זק"א סיימו את עבודתם בדירת הרצח ברחובות אלה המלאכים מקריית גת שהצילו ילד מרכב נעול בשורה לתושבי הדרום: מתחם הבאולינג והפנאי המתקדם נפתח בקריית גת שילוב זרועות היסטורי, בדגש על הגנת אזור ירושלים: מטוסי טייסת הכיבוי הלאומית "אלעד" יופעלו מבסיס חצור עדכון מיוחד ממודיעין; צוותים עירוניים בסריקות תאונה באשקלון: הולך רגל כבן 52 נפצע באורח בינוני ברחוב יוספטל ההסכם בין ישראל לאיראן עוד לא נכתב; המדיניות נותרת ללא שינוי, בתוקף עד מחר בערב אירוע חריג בחולון; בת 11 הובהלה לבית החולים במצב קשה עצוב: הלכה לעולמה דנה הראל, בתו של עו"ד ארז הראל, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן האינטואיציה שהצילה חיים במלר"ד מאוחדת אשדוד: אב לתשעה מגן יבנה הגיע עם אק"ג תקין – והרופא רץ אחריו במסדרון מודיעין מרכינה ראש: “מעלה עמית רגב” נחנך במקום שבו צעד מדי יום – לזכר לוחם שנפל בעזה אשקלון הנציחה את זכרם של סגן שי איילי ז"ל ועודד אברג'ל ז"ל נמל אשדוד אלופה: ניצחון 3:2 שסגר עונה חלומית בליגת מקומות העבודה בדרום חשש כבד לחייה של בת 15 מרמלה היסטוריה בקרני שומרון: נחתם הסכם הגג הראשון בשומרון בהיקף של כ-2 מיליארד ש”ח "זבל שהופך להזדמנות": פורום העסקים הירוק של נתניה מחבר בין סביבה לרווחיות

אימה בלב אשדוד: פרצו לדירת קשישה, חנקו אותה וגנבו אלפי שקלים

כתב אישום חמור הוגש נגד צעיר בן 18 שפרץ יחד עם קטין לביתה של אישה כבת 77 ברחוב חטיבת הנגב. השניים נאשמים שתקפו את הקשישה בביתה, חנקו אותה ואיימו לרצוח אותה אם תדבר – בזמן ששדדו קופסת מזומנים: "התפרצו בכוונה לגנוב ותקפו כדי להפחיד"

סיפור מזעזע של אלימות כלפי חסרי ישע נחשף בכתב אישום שהוגש לבית משפט השלום באשקלון. צעיר בן 18 מאשדוד נאשם כי יחד עם קטין בן 17, פרץ לדירתה של קשישה המתגוררת לבדה בעיר, תקף אותה באכזריות ושדד ממנה סכום כסף גדול.

על פי עובדות כתב האישום, האירוע התרחש ב-24 בינואר 2026. הנאשם והקטין הגיעו לבניין מגוריה של המתלוננת (77) ברחוב חטיבת הנגב בשעות הערב. הם נכנסו לדירתה לאחר שדחפו את הדלת, שהייתה סגורה אך לא נעולה, והחלו במסע של אימה בתוך הבית.

עם כניסתם לדירה, כך נטען, לא הסתפקו השניים בגניבה אלא פנו לאלימות קשה. לפי האישום, הם אחזו בצווארה של הקשישה וחנקו אותה תוך שהם מאיימים על חייה: "אל תדברי, נהרוג אותך אם תעשי את זה". במהלך התקיפה, הם אף היכו אותה בגבה התחתון כדי לשתק את התנגדותה.

בזמן שאחד מהם שמר על הקשישה המבועתת, השני חיפש רכוש בחדר השינה. שם, איתרו השניים קופסת מתכת ובה כסף מזומן בסך של כ-7,000 שקלים, השייך לבנה של המתלוננת. מיד לאחר שנטלו את הכסף, נמלטו השניים מהמקום.

כתב אישום חמור: פועלים בצוותא באכזריות

משטרת ישראל (שלוחת מעצרים לכיש דרומי) מייחסת לנאשם עבירות של התפרצות למגורים, תקיפה כדי לגנוב, גניבה ואיומים. בכתב האישום מודגש כי השניים פעלו בצוותא ובתיאום מלא, תוך ניצול גילה המתקדם של הקורבן וחוסר יכולתה להתגונן.

ההליך המשפטי נגד הצעיר, שהיה קטין בעת ביצוע המעשה אך הגיע לגיל 18 לאחרונה, מתנהל בימים אלו בבית משפט השלום באשקלון. גורמי האכיפה בלכיש מציינים כי מדובר באירוע חריג בחומרתו בשל התעוזה והאלימות הקשה שהופנתה כלפי אישה מבוגרת בתוך מרחבה המוגן.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן