מבזקים
בת-ים: תלמידי י"ב ייחשפו לעולם הצה"ל – וזה מה שמחכה להם שליש בירה ב-15 שקלים: מה מחכה בפסטיבל באקו-פארק אשקלון? ארבעה נפצעו בתאונת דרכים סמוך לאילת 11,260 תלמידים, 245 מיליון שקל ותיכון חדש: כך אילת פותחת את שנת הלימודים רצים בבאר שבע? אלה 7 המסלולים שאתם חייבים להכיר ראש מזכרת בתיה מסיים את תפקידו כיו"ר אשכול שורק פעוט כבן שנתיים נפצע לאחר שנפל בגן שעשועים בתל אביב אלפי ילדים הסתערו על המים: כך נראתה חגיגת הקיץ הגדולה בחולון החשד המטלטל: ראש מועצה בנגב נשוי לעוד 16 נשים ואב ל-45 ילדים 17 חולים ואדם שנפטר: יתושות נגועות אותרו ברחבי הארץ הראש"לצית שלנו, לינוי אשרם פגשה את נשות העסקים מהצפון: ״להמשיך קדימה גם כשהמציאות משתנה״ מלוד, ירושלים וכפר מנדא: הפכו את הכביש לבמה – ונפלו בגלל התיעוד יוסי הדרי נכנס לתפקיד גזבר עיריית ראש העין הנהג הותקף פעמיים: החשוד טען כי חש מאוים – במשטרה מזהירים מתופעה במודיעין עילית החבילה המסתורית במודיעין עילית: שני חומרים יצרו תגובה – האירוע הסתיים ללא נפגעים תושבי דרך יבנה ברחובות, שימו לב: מיום ראשון מתחילים לתת דו"חות טרגדיה כפולה באשדוד: שישה שבועות אחרי שאמה נהרגה בתאונה – נקבע מות התינוקת ביקש לתדלק בתחנה באשקלון – וכעבור רגע העובד נדקר בבטנו בסכין יפנית מתכננים להגיע הערב למופע של מושיק עפיה בקריית מלאכי? ההודעה שחשוב לקרוא רחפנים מתאבדים, חדירת מחבלים ותקיפת יעד: התרגיל האינטנסיבי מול חופי אשדוד

אימה בשדרות: "אזרוק את הילדים מהחלון ואקפוץ אחריהם"

כתב אישום חמור הוגש נגד תושבת העיר בת 38, המואשמת באיומים קשים כלפי ארבעת ילדיה הקטנים ובעלה. על פי האישום, האישה התקשרה לבעלה והשמיעה את האיום המצמרר במטרה להפחידו. המשטרה תעתור למאסר בפועל: "התבטאות חמורה שהטילה פחד ממשי"

כתב אישום חמור הוגש בשבוע שעבר לבית משפט השלום בקריית גת נגד תושבת שדרות בת 38, אם לארבעה ילדים, בגין עבירת איומים קשה כלפי בני משפחתה. האירוע, שטופל על ידי שוטרי תחנת שדרות ולשכת תביעות לכיש, חושף מסכת איומים מטלטלת בתוך הבית פנימה.

מפרטי כתב האישום עולה כי בתאריך 28 בדצמבר 2025, בשעות הבוקר, בעת שהנאשמת שהתה בביתה יחד עם ילדיה, היא התקשרה לבעלה והטיחה בו את המשפט המזעזע: "אני אזרוק את הילדים מהחלון ואני אקפוץ אחריהם".

במשטרה מדגישים כי לא מדובר באמירה בעלמא, אלא באיום מפורש בפגיעה בחייהם ובגופם של קטינים חסרי ישע. בכתב האישום נכתב כי הנאשמת ביצעה את המעשה "בכוונה להפחידו או להקניטו", תוך שהיא מנצלת את החרדה לחיי הילדים ככלי במערכת היחסים.

לפי לשכת התביעות, המעשים המיוחסים לאם מהווים עבירת איומים לפי סעיף 192 לחוק העונשין. לאור חומרת האיום והעובדה שהוא הופנה כלפי ילדיה הקטנים של הנאשמת, ציינה התביעה כי היא שוקלת לעתור לעונש של מאסר בפועל במידה והאישומים יוכחו בבית המשפט.

בין עדי התביעה שצפויים להעיד בהליך נמנים בני משפחה וכן השוטרים שהוזעקו לטיפול במקרה בתחנת שדרות. ההליך המשפטי צפוי להתברר בתקופה הקרובה בבית משפט השלום בקריית גת.


◼️ חדשות שדרות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן