מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"
כוחות מד"א ומשטרה פועלים בזירת אירוע אלימות ברחוב עירוני ברמלה, לצד ניידת טיפול נמרץ וסרטי סימון בזירה

אירוע אלימות קשה ברחוב הרצל ברמלה: צעיר בן 22 נדקר ופונה במצב קשה

מד"א פינה את הצעיר לבית החולים שמיר־אסף הרופא לאחר שנמצא בהכרה מעורפלת עם פציעות חודרות. שוטרי תחנת רמלה ולוחמי המשמר הלאומי פתחו בסריקות, בידדו את הזירה והחלו באיסוף ראיות
כוחות מד"א ומשטרה פועלים בזירת אירוע אלימות ברחוב עירוני ברמלה, לצד ניידת טיפול נמרץ וסרטי סימון בזירה

אירוע אלימות קשה התרחש מוקדם יותר היום ברחוב הרצל ברמלה, במהלכו נדקר צעיר בן 22, תושב המקום, ופונה לבית החולים במצב קשה.

הדיווח הראשוני התקבל במוקד 101 של מד"א במרחב איילון בשעה 13:18, על גבר שנפצע באירוע אלימות בעיר. תחילה דווח כי מצבו בינוני, אולם בהמשך עדכנו במד"א כי מצבו קשה.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לצעיר טיפול רפואי בזירה, שכלל עצירת דימומים, ופינו אותו בניידת טיפול נמרץ לבית החולים שמיר־אסף הרופא.

פראמדיקית מד"א מיכל מאיה סלע וחובש יחידת האופנועים של מד"א עבד עיסאוי סיפרו: "הפצוע שכב כשהוא בהכרה מעורפלת וסובל מפציעות חודרות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".

במשטרה עדכנו כי שוטרי תחנת רמלה ולוחמי המשמר הלאומי מרכז של מג"ב פתחו בסריקות מבצעיות ובידוד הזירה, עם קבלת הדיווח על אירוע הדקירה.

השוטרים החלו באיסוף ראיות ובתחקור הזירה, במטרה לבחון את הרקע והנסיבות לאירוע.


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אילוסטרציה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן