הבוקר [שישי] התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש, על גבר שנכווה מגזיה שהתפוצצה במהלך השימוש בה בחוף נחל לכיש באשדוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח אסותא באשדוד, גבר בן 47 במצב בינוני עם כוויות בדרגה א' ו-ב'.
פראמדיק רכוב על אופנוע מד"א אלחנן אלון סיפר:
"הגענו לחוף וראינו את הגבר עם סימני פיח וכוויות כשבהנחיית מוקד 101 של מד"א שוטפים את גופו במים זורמים. תיארו לנו כשבמהלך ההדלקה של הגזיה היא לפתע התפוצצה והאש נתפסה בו והוא החל לעלות באש ונאלץ לכבות אותה על ידי התגלגלות בחול. הוא סבל מכוויות בפנים, בצוואר, ביידים וברגלים בדרגות שונות. הענקנו לו טיפול רפואי בשטח, שכלל טיפול בכוויות ותרופות לכאב ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו בינוני ויציב."
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








