מבזקים
ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו
משטרת רחובות

אישום: בן 21 ממזרח ירושלים ביצע מעשה מגונה בילדה בת 14

משטרת רחובות

משטרת ישראל סיימה את חקירתו של חשוד, בן 21 מצור באחר שבמזרח ירושלים, בחשד שביצע מעשה מגונה בסוף השבוע שעבר בילדה בת 14 מיישוב בגזרת תחנת רחובות.

היום, עם סיום חקירת משטרת ישראל ולאחר שגובשה תשתית ראייתית נגד החשוד, הגישה פרקליטות מחוז מרכז כתב אישום בעניינו. תחילתה של החקירה בדיווח, שהתקבל במשטרת ישראל, מאביה של הילדה שסיפר כי בתו אמרה לו שבזמן שטיילה עם הכלב שלה ברחוב, ניגש אליה גבר זר וביצע בה מעשה מגונה. כוח משטרה שהגיע למקום, פתח בסריקות ולאחר זמן קצר איתר את החשוד במעשה ועצר אותו.

על פי כתב האישום, ניגש הנאשם אל הילדה בזמן שטיילה עם הכלב ברחוב בו היא מתגוררת והחל לשוחח עימה תוך כדי הליכה, כשהגיעה הילדה אל פתח הבניין בו היא מתגוררת, ביקש הנאשם להזמין לה מעלית ולהיפרד ממנה לשלום.מיד לאחר מכן חיבק הנאשם את המתלוננת ללא הסכמתה ונישק אותה בלחיה ובפניה חרף התנגדותה וללא הסכמתה.

עוד עולה מכתב האישום, כי הילדה אמרה לנאשם שהיא צריכה ללכת ודחפה אותו בידה, אבל הוא נישק אותה שוב בכוח על שפתיה ללא הסכמתה, ועזב את המקום. מעצרו של החשוד הוארך השבוע בבימ"ש השלום בראשל"צ, והיום כאמור, הגישה הפרקליטות כתב אישום בעניינו ובקשה לעצרו עד לתום ההליכים בגין, מעשה מגונה.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן