מבזקים
סמטת היקב ברחובות תיסגר לתנועה ולחניה ביום שלישי – גם מעבר הולכי הרגל ייחסם אקדח באדמה, קרלו בבית ובקבוקי תבערה על הגג: 5 נעצרו בנגב אזרחים ותיקים, לא נשארים לבד בחג: עד 10 ימי אירוח בחינם – בלי מבחן הכנסה ירושלים עם 150 נפגעים בקיץ – אבל הנתון החריג דווקא בבית שמש: מפת התאונות באזור נחשפת 108 נפגעים בקיץ אחד: מה קורה בכבישי נתניה, כפר סבא והרצליה – ואיזו עיר מפתיעה בנתונים? מפת הסיכון של המרכז משתנה: חולון מובילה, ראש העין מפתיעה – ומה חושפים הנתונים בבת ים, גבעתיים ושוהם? 10 נפגעים בשדרות, 9 באופקים, הרוג ברהט – ומה קרה בקריית גת, נתיבות, דימונה וערד? הורים, שימו לב: נפתחה ההרשמה לסבסוד המעונות – והשנה יש שינוי משמעותי בזכאות 23 נפגעים ברחובות, 13 בלוד, 11 ברמלה – ומה קרה ביבנה, נס ציונה, קריית עקרון, קריית מלאכי, באר יעקב וגדרה? 21 נפגעים בקיץ אחד: כמה נפגעו בקריית אונו, אור יהודה, יהוד מונוסון, גני תקווה וגבעת שמואל? 169 נפגעים בעשור: נתוני תאונות הדרכים בקיץ באילת נחשפים אחרי העפיפונים מעזה: נתניהו וכ"ץ מכריזים על "אפס הכלה" בעוטף עזה וביישובי הנגב בינה מלאכותית, מדע ודיבייט: עדי יורה נבחרה לנהל את ״גוונים״ למחוננים באילת 34 שנות חינוך באילת – ועכשיו לתפקיד הניהול: מירה אפניאר קרויטורו תוביל את חטיבת רבין 18 שנה באולפנה – ועכשיו בראש חטיבת הנעורים: אושרת חיים מונתה למנהלת מהצפון לאילת: רחל איטח נבחרה למנהלת בית הספר ימין הרצוג אחרי שני עשורים בחינוך: פזית לוי נבחרה למנהלת בית הספר צאלים באילת חוזרת ל״יעלים״ – הפעם כמנהלת: למיה גאנם נבחרה להוביל את בית הספר באילת נראה כמו בית עסק רגיל באשדוד – השוטרים נכנסו וגילו בפנים בית הימורים מרס״ן בצה״ל לניהול תיכון רבין: ג׳וליה אינדיק נבחרה למנהלת בית הספר באילת

אישום: קטין מהדרום דקר קטין אחר, לאחר שנעלב שלא הוזמן לביתו

לנאשם יוחסו עבירות של חבלה בכוונה מחמירה והחזקת אגרופן או סכין שלא כדין

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי באר שבע, בשבתו כבית משפט לנוער, כתב אישום נגד קטין (15) תושב הדרום שדקר קטין אחר, לאחר שנעלב שלא הוזמן לביתו.

מכתב האישום שהגישה עו"ד לימור אחרק – שנצר עולה כי בין הנאשם למתלונן הייתה הכרות מוקדמת ולשניים יש גם חברים משותפים. בערב האירוע שהו הנאשם ומספר חברים משותפים בפארק בעיר מגוריהם והתכוונו להגיע לביתו של המתלונן, אך הנאשם התחמק מהם באמתלות שונות וחזר בו מהזמנתם לביתו.

באותו הערב התארחו אצל המתלונן מספר חברים וביניהם קטינה, לה היה קשר עם הנאשם. לאחר שהנאשם הבין כי המתלונן לא מעונין לארח אותו בביתו התעצבן וכעס עליו. בשלב מסוים, התקשר הנאשם למתלונן והם ניהלו ביניהם שיח, במסגרתו אמר הנאשם למתלונן שיצא מחוץ לביתו. המתלונן אכן עשה כך אך הנאשם לא הגיע. במקביל לאחר שניסיונות החברים, להרגיע את הנאשם מכעסו לא צלחו, עזב אותם הנאשם וחזר אליהם כשהוא אוחז בידו סכין. לאחר זמן מה, שהחברים ניסו להרגיע את הנאשם, הוא שוב עזב את המקום בטענה כי הוא הולך להירגע לבדו.

בסמוך לכך, התקשר הנאשם שוב למתלונן באומרו ש"הוא בא לז**ן אותו ושיצא החוצה מביתו" בשלב זה, לבקשת המתלונן יצא עמו חבר שהיה איתו בבית. בזמן שהם המתינו לנאשם, הגיעו למקום שניים מחבריהם וביקשו מהמתלונן לחזור לביתו מתוך חשש כי יקרה משהו לא טוב. בעוד המתלונן והחברים מדברים, הגיח הנאשם, שאוחז בסכין, מאחורי המתלונן וצועק "יא ש***טה" תוך שהוא דוקר אותו באמצעות הסכין שתי דקירות בגבו. החברים ניסו להרחיק את הנאשם מן המתלונן ללא הצלחה. המתלונן אשר הופתע מן הנאשם סובב את גופו ואז הנאשם דקר אותו באמצעות הסכין דקירה נוספת בידו השמאלית.

מיד לאחר מכן, ברח הנאשם מן המקום, כאשר המתלונן נותר עם החברים שסייעו לו להגיע לביתו ואף הזמינו את כוחות ההצלה. המתלונן פונה לבית חולים שם נמצא כי הוא סובל מפצע דקירה בחזה ימין וביד שמאל, שבר בצלע  ונקב בריאה בצד ימין.

לנאשם יוחסו עבירות של חבלה בכוונה מחמירה והחזקת אגרופן או סכין שלא כדין.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון חדשות 08, דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של דימונה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נתיבות

לחצו כאן
דילוג לתוכן