מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

אלוף העולם | רגע לפני שהפך לטייס – בני יחזקיאס מבאר יעקב עשה הסבה לתותחנים וסיים בוגר קורס קצינים

קורס הקצינים הקרביים ביבשה הסתיים בשבוע האחרון בטקס שנערך בבית הספר לקצינים (בה"ד 1) במחנה "לסקוב", במצפה רמון. הטקס התקיים בראשות סגן הרמטכ"ל, אלוף הרצי הלוי ובהשתתפות מפקד זרוע היבשה, אלוף תמיר ידעי, מפקד פיקוד ההכשרות והאימונים, אלוף מוטי ברוך, ומשפחות בוגרי הקורס.

במהלך הטקס הוענקו דרגות הקצונה ל-446 הקצינות והקצינים החדשים. דרגותיהם של הקצינים המצטיינים נחשפו על-ידי סגן הרמטכ״ל, אלוף הרצי הלוי ומפקד בה״ד 1, אלוף-משנה יהודה ואך. בימים הקרובים ישתלבו הבוגרים בתפקידי הקצונה בכל היחידות הלוחמות. בני בן 24, מתגורר בבאר יעקב. לבני יש תחביב מיוחד מאוד עוד לפני הגיוס – הוא טייס. בני מספר שהטיסה הראשונה שלו לבד הייתה אחת החוויות המיוחדות בחייו. לפני שהתגייס לחיל התותחנים, לקח בני חלק בני במכינה אקדמאית. הוא התחיל בלימוד של תואר ואז החליט שהוא רוצה להתגייס לחיל התותחנים.

בני התגייס לחיל התותחנים, יצא לקורס מפקדים ואחרי שהבין מה היא משמעות הפיקוד, החליט כי עליו לצאת לקצונה ולתרום למדינה ברגע שניתנה לו ההזדמנות. "ההכרות שלי עם עולם הפיקוד היוותה נקודת מפנה עבורי – לא רק בשירות הצבאי, אלא בחיים בכלל. למדתי הרבה על עצמי מתוך נקודת המבט הפיקודית."

כששאלנו את בני מה הסיבה שבגללה הוא יצא לקצונה הוא מספר: "אני רוצה לתרום את חלקי במערכת בצורה הכי משמעותית, ולהשפיע כמה שאוכל. עבורי משמעת ודבקות במשימה הם ערכי יסוד שאני רוצה להנחיל הלאה כמפקד. אני רוצה לספק לפקודים שלי כלים שימושיים לחיים, כמו שעצם היציאה לפיקוד לימדה אותי. זו הזדמנות שלא הייתי מוותר עליה בשום מחיר". כעת, בני מסיים בהצלחה רבה את קורס הקצינים. הוא ימשיך לפקד על אנשים ולהשפיע עליהם. ישר כוח בני, אנחנו גאים בך!

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן
דילוג לתוכן