אלפים עלו הבוקר (חמישי) לרגל לעיר העתיקה בירושלים, אל מול חומות העיר העתיקה בגני מיטשל, שם התקיימה תפילת הלל חגיגית עם הרב שמואל אליהו, בליווי כלי נגינה, ובהשתתפות בני משפחות שכולות, משפחות החטופים החיים והחללים שמוחזקים בשבי, בהודיה ובציפייה לשחרור החטופים.
את התפילה שהפיקו משרד ירושלים ומסורת ישראל והרשות לפיתוח ירושלים, הוביל הרב אייל יעקובוביץ' ראש ישיבת ההסדר בצפת בליווי נגנים, והשתתפו בה גם שר המורשת עמיחי אליהו, וחברת הכנסת לימור סון הר מלך.
הרב שמואל אליהו, רב העיר צפת, חבר מועצת הרבנות הראשית ונשיא איגוד רבני קהילות, אמר הבוקר (חמישי): "עם ישראל מודה לה׳ על כל הניסים שנעשה במשך שנתיים .. שמחים – עם כל הכאבים שיש".
שר המורשת עמיחי אליהו הוסיף: "תפילת ההלל כאן אל מול החומות היא מסר ברור לכל אויבנו, שנתיים עברו מאז מבול אל אקצא, ואנחנו כאן מול חומות העיר העתיקה, נחושים, בטוחים, מלאי רוח ניצחון, ובעיקר רוח של הודיה לה' על הנסים הגדולים. כשהנס הגדול ביותר הוא העם הזה שלא נשבר למרות המחלישים, שלא מוכן לוותר למרות המצקצקים, עם שמלא באמונה ואיתנות, עם שדורש לא לעצור עד הניצחון המוחלט, שבעז"ה עוד בוא יבוא".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









