מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"
קשישה|הנשדד

אנשים בלי לב: שלישיית שודדים ארבו לאדם, כבן 70 וגנבו ממנו 3,000 שקלים בהרצל

קשישה|הנשדד

בשעות הצהריים היום (שלישי) בוצע שוד אכזרי כלפי תושב העיר, כבן 70, ממנו הצליחו שלושה שודדים לגנוב ממנו, לדבריו 3,000 שקלים במזומן. הוא מסר עדות לשוטרי תחנת רחובות שהוזעקו למקום, להם סיפר אודות האירוע הדרמטי שחווה לאור היום.

הקורבן המבוהל, היום בצהריים. שוד נוסף בעיר

לדברי הקורבן, שתי נשים וגבר התקרבו אליו בעת ששהה בסמוך לשווארמת "קריטי" הידועה ברחוב הרצל 135. הם הסיחו את דעתו ומבלי שהבחין שלחו את ידיהם אל כיסו וגנבו את כספו. לאחר שהבין כי נשדד היה נסער וביקש מעוברים ושבים לנסות לעלות על עקבות השודדים רעי הלב, שהצליחו לברוח.

זהו אינו המקרה הראשון בו נשדדים מבוגרים ברחבי העיר. קדמו לאירוע הזה גניבות אכזריות, בהן מקשיש שמשך אלפי שקלים מכספומט ברחוב הרצל לרבות כספי הפנסיה. כזכור, הקשיש יצא לדרכו ולאחר שניות ספורות שפך אדם שעבר לידו חומצה על המעיל שלבש. אשה המעורבת בשוד, נצמדה אליו ושאלה אותו האם הוא זקוק לעזרה. היא התכופפה, הורידה ממנו בכוח את המעיל ובתוכו הכסף – ונעלמה מהמקום.

באירוע אחר, אישה בת 65 עלתה בחדר מדרגות בבניין בו היא גרה. החשוד הגיע אל האישה, נעמד מאחוריה, אחז בצווארה בשתי ידיו והצליח לתלוש מעליה שרשרת זהב ונמלט. ב11 בינואר, אירע שוד נוסף עם מאפיינים דומים, כאשר אישה בת 76 שהובילה את בנה בכיסא גלגלים ברחוב הרשנזון נתקלה בשודד. החשוד הלך אחרי האישה עד לכניסה לבניין בו היא גרה, משך אותה בחולצה מאחור, ודחף אותה תוך שהוא מפילה ארצה, ותלש מצווארה שתי שרשראות. כתוצאה מהנפילה נשברה ידה של האישה והיא נזקקה לטיפול רפואי.

בחקירה מאומצת תוך פעילות חקירתית סמויה במרכז העיר נלכד החשוד משני המקרים האחרונים שצוינו לעיל, על ידי משטרת ישראל, הודה במיוחס לו, שיחזר את המעשים ואף הוגש כנגדו כתב אישום.

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן