מבזקים
71 תושבים, 40 שעות של דיונים – אבל מי יחליט? רחובות יוצאת לאסיפת אזרחים ב – 25 שקל לתושבי אשדוד: פסטיבל היין חוזר לפארק אשדוד ים בסוכות אחרי השקעה של 12 מיליון שקל: המזח הצפוני במרינה באשדוד נפתח לציבור 25 מטר מתחת לאדמה, סמוך לכפר סבא: מנהרה ונשק נחשפו ימים אחרי הטבח: גנב חמישה רכבים מבארי – המחוזי החמיר את עונשו ל – 7.5 שנות מאסר בסוכות בראשון לציון: כלבים וגורים יחכו לבית חדש מודיעין מחפשת משפחות שיפתחו את הבית לבני נוער בשעת משבר סוכות מול חומות ירושלים: יהורם גאון, שולי רנד והפרויקט של רביבו בגן דוידסון רחוב יהלום במודיעין ייחסם בשלבים: אין חניה וגישה לחניונים תוגבל לשומרי השבת בראש העין: מקדמים הרחבת העירוב גם לגן הלאומי מגדל צדק חשד לעוקץ כספומטים בבת ים ובחולון: יותר מ – 40 קורבנות ונזק של מעל 120 אלף שקל בחורשת הנופלים, שלוש שנים אחרי: אשקלון זוכרת את בני העיר שנפלו ונרצחו נמרוד כהן יקרא יזכור, איילת תספר על רון: רחובות מציינת שלוש שנים ל – 7 באוקטובר בן 50 התמוטט ברחוב בבת ים: פונה לוולפסון במצב קשה תוך כדי החייאה השבילים שנעלמו בשיטפון חוזרים: עין גדי נפתחת מחדש לקראת סוכות סוכות 2026: קו מיוחד מירושלים למערת המכפלה – אלה השעות והשינויים בתחבורה ריח חריף, מים מעופשים וכלבים פצועים: 25 כלבים חולצו ממושב ליד נתיבות כמה חייבים לאכול בסוכה ומה עושים אם יורד גשם? הנחיות הרב הראשי לסוכות נוסעים לירושלים בסוכות? הכחול לבן יהיה בחינם במשך שישה ימים רוי בוי, יניב המגניב ומתנפחים: פסטיפארק סוכות חוזר לאשדוד בחינם

אשדוד: הושלמו בהצלחה שני מחזורים של קורס 'מנע ציוד'

בחברת נמל אשדוד הושלמו בהצלחה שני מחזורים של קורס 'מנע ציוד', קורס ראשון מסוגו אשר התקיים בקרב מנהלי עבודה של מחלקת הציוד, במטרה לקדם יכולות הניהול בחברה. הקורס, אשר התפרש על שני מחזורים של חודש וחצי, הוא פרי יוזמה של סמנכ"ל לוגיסטיקה, מר עמוס ברכה, אשר הציע לקיים קורס פנים ארגוני ייעודי עבור מנהלי העבודה במחלקת ציוד של החברה.

בחברת נמל אשדוד הושלמו בהצלחה שני מחזורים של קורס 'מנע ציוד', קורס ראשון מסוגו אשר התקיים בקרב מנהלי עבודה של מחלקת הציוד, במטרה לקדם יכולות הניהול בחברה. הקורס, אשר התפרש על שני מחזורים של חודש וחצי, הוא פרי יוזמה של סמנכ"ל לוגיסטיקה, מר עמוס ברכה, אשר הציע לקיים קורס פנים ארגוני ייעודי עבור מנהלי העבודה במחלקת ציוד של החברה.

תוכנית הלימודים גובשה על ידי מדור הדרכה לאחר ביצוע אבחון צרכים מעמיק מול מנהלי מחלקת ציוד – מ"מ ראש המחלקה יעקב סקה, והרע"נים אלעד יוספי והדר רגב ומול ממונה הבטיחות המחלקתי, מר אוהד דהן. בהמשך, תוכנית הלימודים עברה עדכון והתאמה מול אגף הסמכות עובדי נמלים ברשות הספנות, אשר אישר את התוכנית, והביע את תמיכתו ביוזמה, תוך שציין את הערך המקצועי והניהולי הרב שהיא מעניקה.
עמוס ברכה, סמנכ"ל הלוגיסטיקה, אשר יזם, אמר כי, הקורס נועד לתת למנהלים את הכלים המתקדמים ביותר להצליח: "אני שמח לראות את ההשפעה החיובית שהוא יצר מבחינה ניהולית ומקצועית. אנו ממשיכים את שיתוף הפעולה עם מדור ההדרכה מתוך מטרה להמשיך ולהעצים את המנהלים והעובדים במחלקת ציוד לבסס את מעמדם כשותפים להצלחה הארגונית."

הקורס תרם ליצירת שפה ניהולית ומקצועית אחידה בארגון, תוך התאמה מדויקת לצרכים הייחודים של מנהלי עבודה במחלקת ציוד. המשתתפים זכו למפגשים ישירים עם בעלי תפקידי מפתח בארגון, דבר שסייע לחזק את הממשקים הפנים ארגוניים ולהעמיק את ההבנה של כלל הפעילויות בחברה. בנוסף, הקורס אפשר למנהלים ליצור קבוצת עמיתים איכותית, כפלטפורמה לסיוע הדדי, התייעצות מקצועית ולמידה משותפת, לצד מיצוב מחודש וחיזוק משמעותי של מעמד תפקיד מנהל העבודה במחלקת ציוד בארגון. מנהלי עבודה במחלקת ציוד מנהלים צוותי עובדים האחראים על תחזוקת המנופים, המלגזות, ושאר הציוד המתמחה והציוד הנייד בנמל.

ניסן לוי, מנכ"ל נמל אשדוד, אמר: "אנו רואים חשיבות גדולה בפיתוח מקצועי וניהולי ומעודדים את עובדנו להמשיך ולהשתפר על מנת שיוכלו להתקדם ולצמוח. אני מברך את בוגרי הקורס ואת כל העובדים אשר לקחו חלק במסע ובמאמצי הכנת הקורס והעברתו. זו הזדמנות להודות לעמוס ברכה על היוזמה הברוכה אשר מקדמת את הנמל ועובדיו".

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פבל טולצינסקי, רונן נגאתי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן