מבזקים
הופעה שתוכננה להערב בסימן שאלה: זמר וראפר מוכר נעצר בחשד לאלימות במשפחה מהמטבח של פוטין ונתניהו למעלה אדומים: התפקיד החדש של השף שי דייני אבל בעולם הפיוט והמוזיקה: הזמר והפייטן אבישי לוי הלך לעולמו; הלוייתו הלילה שריפה בחניון התת־קרקעי של מתחם BIG בפתח תקווה: צירים מרכזיים נחסמו, התושבים נקראים לסגור חלונות אוטובוס עלה באש בכביש 7 סמוך למחלף בית רבן – כבאי גן יבנה ואשדוד השיגו שליטה מלאה עדכון מהדקירה בדימונה: צעיר נפצע קשה – חשוד נעצר זמן קצר לאחר האירוע הרצליה: המסעדה הושחתה – הבוקר הגיע ליברמן למקום עם מסר חד תעלומה סמוך לרחובות: גופת גבר אותרה בשטח פתוח – ככל הנראה הייתה במקום במשך ימים התרעה על חדירת מחבלים בעופרים: רכב חשוד חדר ליישוב – החשוד נעצר לאחר ירי שריפה הבוקר באילת: בן 40 חולץ מהקומה השלישית עם כוויות בכל גופו – מצבו קשה לילה אלים בדימונה: בן 18 נמצא עם פציעות חודרות – מצבו קשה הלילה בנגב: בן 17 נפצע אנוש בתאונת דרכים – פונה לסורוקה תוך החייאה "לגמור אותו": הסכינים, האלה ופטיש השניצלים – כך, הסתיים העימות ברצח בניהו רזי מירושלים הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש

אשדוד: הושלמו בהצלחה שני מחזורים של קורס 'מנע ציוד'

בחברת נמל אשדוד הושלמו בהצלחה שני מחזורים של קורס 'מנע ציוד', קורס ראשון מסוגו אשר התקיים בקרב מנהלי עבודה של מחלקת הציוד, במטרה לקדם יכולות הניהול בחברה. הקורס, אשר התפרש על שני מחזורים של חודש וחצי, הוא פרי יוזמה של סמנכ"ל לוגיסטיקה, מר עמוס ברכה, אשר הציע לקיים קורס פנים ארגוני ייעודי עבור מנהלי העבודה במחלקת ציוד של החברה.

בחברת נמל אשדוד הושלמו בהצלחה שני מחזורים של קורס 'מנע ציוד', קורס ראשון מסוגו אשר התקיים בקרב מנהלי עבודה של מחלקת הציוד, במטרה לקדם יכולות הניהול בחברה. הקורס, אשר התפרש על שני מחזורים של חודש וחצי, הוא פרי יוזמה של סמנכ"ל לוגיסטיקה, מר עמוס ברכה, אשר הציע לקיים קורס פנים ארגוני ייעודי עבור מנהלי העבודה במחלקת ציוד של החברה.

תוכנית הלימודים גובשה על ידי מדור הדרכה לאחר ביצוע אבחון צרכים מעמיק מול מנהלי מחלקת ציוד – מ"מ ראש המחלקה יעקב סקה, והרע"נים אלעד יוספי והדר רגב ומול ממונה הבטיחות המחלקתי, מר אוהד דהן. בהמשך, תוכנית הלימודים עברה עדכון והתאמה מול אגף הסמכות עובדי נמלים ברשות הספנות, אשר אישר את התוכנית, והביע את תמיכתו ביוזמה, תוך שציין את הערך המקצועי והניהולי הרב שהיא מעניקה.
עמוס ברכה, סמנכ"ל הלוגיסטיקה, אשר יזם, אמר כי, הקורס נועד לתת למנהלים את הכלים המתקדמים ביותר להצליח: "אני שמח לראות את ההשפעה החיובית שהוא יצר מבחינה ניהולית ומקצועית. אנו ממשיכים את שיתוף הפעולה עם מדור ההדרכה מתוך מטרה להמשיך ולהעצים את המנהלים והעובדים במחלקת ציוד לבסס את מעמדם כשותפים להצלחה הארגונית."

הקורס תרם ליצירת שפה ניהולית ומקצועית אחידה בארגון, תוך התאמה מדויקת לצרכים הייחודים של מנהלי עבודה במחלקת ציוד. המשתתפים זכו למפגשים ישירים עם בעלי תפקידי מפתח בארגון, דבר שסייע לחזק את הממשקים הפנים ארגוניים ולהעמיק את ההבנה של כלל הפעילויות בחברה. בנוסף, הקורס אפשר למנהלים ליצור קבוצת עמיתים איכותית, כפלטפורמה לסיוע הדדי, התייעצות מקצועית ולמידה משותפת, לצד מיצוב מחודש וחיזוק משמעותי של מעמד תפקיד מנהל העבודה במחלקת ציוד בארגון. מנהלי עבודה במחלקת ציוד מנהלים צוותי עובדים האחראים על תחזוקת המנופים, המלגזות, ושאר הציוד המתמחה והציוד הנייד בנמל.

ניסן לוי, מנכ"ל נמל אשדוד, אמר: "אנו רואים חשיבות גדולה בפיתוח מקצועי וניהולי ומעודדים את עובדנו להמשיך ולהשתפר על מנת שיוכלו להתקדם ולצמוח. אני מברך את בוגרי הקורס ואת כל העובדים אשר לקחו חלק במסע ובמאמצי הכנת הקורס והעברתו. זו הזדמנות להודות לעמוס ברכה על היוזמה הברוכה אשר מקדמת את הנמל ועובדיו".

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פבל טולצינסקי, רונן נגאתי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן