אשדוד מציגה: זהו הלוגו שילווה את חגיגות ה-70 לעיר

ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי חשף את היצירה הנבחרת של הגרפיקאי שי חיון; הלוגו יהווה את השפה הגרפית הרשמית של העיר עד ליום ההולדת העגול בנובמבר 2026

עיריית אשדוד נערכת לחגיגות העשור השביעי להיווסדה: בישיבת מועצת העיר האחרונה הציג ראש העיר, ד"ר יחיאל לסרי, את הלוגו הרשמי שילווה את העיר עד לחגיגות יום הולדתה ה-70 שיתקיימו ב-25.11.26.

הלוגו נבחר במסגרת "קול קורא" עירוני שזכה להיענות רחבה מצד מעצבים מקצועיים וחובבים כאחד. היצירה שנבחרה היא פרי עמלו של הגרפיקאי שי חיון, והיא נבחרה לשקף את רוחה של אשדוד כעיר רב-תרבותית המשלבת זהויות וקהילות לכדי פסיפס עירוני אחד.

לדברי ראש העיר, ד"ר יחיאל לסרי: "יום ההולדת ה-70 של אשדוד הוא לא רק תאריך אלא סיפור של עיר ושל אנשים. הלוגו שנבחר מבטא את הדרך שעברנו ואת הכיוון שאליו אנחנו צועדים. הוא ילווה אותנו בשנה הקרובה כסמל של חיבור, זהות וגאווה עירונית, ויזכיר לכולנו שיש לנו עיר מצוינת לחגוג".

הלוגו החדש צפוי להופיע בשנה הקרובה בכל הפרסומים העירוניים, האירועים והחומרים הדיגיטליים, ויהווה את יריית הפתיחה הרשמית למסע שנת ה-70, שיכלול אירועי תרבות, חינוך ויצירה בכל רחבי העיר. בעירייה מציינים כי המהלך נולד מתוך רצון לייצר שפה גרפית אחידה המחברת בין ההיסטוריה של אשדוד להווה הדינמי שלה.

תושבי העיר יתחילו לפגוש את המיתוג החדש במרחב הציבורי וברשתות החברתיות כבר בשבועות הקרובים, כחלק מההיערכות לשנת החגיגות.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: שי חיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן