אשדוד: הולך רגל בן 10 נפצע בתאונת דרכים ברחוב בני ברית

כונן מד"א-הצלה דרום אוריאל לסרי שהגיע ראשון לזירה סיפר: "בהגיעי למקום הבחנתי בילד כבן 10 שוכב על הכביש בהכרה, כשהוא סובל מחבלת ראש ואגן, לאחר שנפגע מרכב פרטי."

הולך רגל, ילד כבן 10, נפצע לפני זמן קצר (שלישי) באורח בינוני בתאונת דרכים שאירעה ברחוב בני ברית פינת יצחק הנשיא באשדוד.

כונני מד"א-הצלה דרום הוזנקו למקום על ידי מוקד תגובה מיידית של מגן דוד אדום. כונן מד"א-הצלה דרום אוריאל לסרי שהגיע ראשון לזירה סיפר: "בהגיעי למקום הבחנתי בילד כבן 10 שוכב על הכביש בהכרה, כשהוא סובל מחבלת ראש ואגן, לאחר שנפגע מרכב פרטי."

יחד עם צוותי מגן דוד אדום נוספים שהגיעו למקום, הוענק לילד טיפול רפואי ראשוני מציל חיים, שכלל עצירת דימומים. לאחר מכן, הוא פונה באמבולנס של מד"א לחדר הטראומה בבית החולים אסותא באשדוד, כשהוא במצב בינוני ויציב.

נסיבות התאונה המדויקות עדיין נבדקות.


◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות מד"א-הצלה דרום

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן