מבזקים
לא רק לשמוע: מכשירי השמיעה החדשים שמלווים ילדים בשגרה תאונה קטלנית סמוך לעומר: גבר כבן 30 נהרג, אדם נוסף נפצע בינוני מניר עוז ללב פריז: שביל על שם שירי, אריאל וכפיר ביבס נחנך בעיר אשדוד: בן 3 שרכב על קורקינט נפצע בינוני מפגיעת רכב ירושלים: בניין מגורים מאוכלס בן 5 קומות נהרס בשכונת א־טור מודיעין זוכרת דרך האמנות: תערוכת 7 באוקטובר מוצגת בעיר עד יום שישי ראש העין זוכרת: מקברי הנופלים ועד ריצה של 7.10 ק"מ ברחבי העיר באר שבע: אזעקה הופעלה בשוגג מבסיס צבאי באזור – אין אירוע חריג בעיר בנסיעה הראשונה באמבולנס לזכר בנו שנרצח ב-7 באוקטובר: חובש מד"א יילד תינוק בת 44 נפצעה בתאונה בכביש 431 סמוך לרמלה פחות המתנה, יותר חיבור לרכבת: השינויים הצפויים בתחבורה הציבורית במודיעין שבע שנות מאסר על גניבת ציוד מהנובה: "ניצל ביודעין את שעת המשבר" "סירבה לקיים עמו קשר רומנטי": מאסר עולם ברצח ילנה גרנברג מרחובות המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלמה חדד בן ה – 64 מחולון רוכב אופנוע בן 26 נפצע קשה סמוך למחלף אולגה יבנה מזרח מקבלת זהות: "נאות גולדה" ו"נאות קציר" בדרך לרובע החדש אשדוד: תלמידי "שחקים" הפכו את סיפורי הנופלים למיזמים שייצאו לפועל בקהילה אשקלון: מקרה שלישי בתוך שלושה ימים – בן 68 אותר בביתו מספר ימים לאחר מותו ירושלים במוקד אירועי 7 באוקטובר: יותר מ – 1,000 מנהיגים נוצרים מ – 117 מדינות הגיעו לתמוך בישראל שלוש שנים ל – 7 באוקטובר: המיגוניות בעוטף והרכב שבו עוז דוידיאן חילץ ניצולים הוכרזו כ"עתיקות"

אשדוד: נפצע בתאונת שרשרת ויפוצה במאות אלפי שקלים

צעיר מאשדוד שנפצע בתאונת שרשרת יפוצה במאות אלפי שקלים

צעיר כבן 22 מאשדוד, החל לעבוד מיד עם שחרורו מהצבא בעבודה זמנית כנהג בחברה להשכרת רכב. בפברואר בשנה שעברה, נהג הצעיר ברכב של חברת ההשכרה, מקריית גת לאשדוד, על כביש מס' 3. לפתע, מבלי כל התראה מראש, בלם הרכב שנסע מלפניו בלימת חרום. 

הצעיר לא הספיק לבלום את הרכב, והתנגש ברכב שנע מלפניו – בעוצמה רבה. גם הרכב שנסע מאחורי הצעיר הופתע מבלימת החרום, וגם הוא, בתורו, נכנס בעוצמה רבה ברכבו של הצעיר מאחור. בהמשך התברר ששלושת הנהגים לא היו המעורבים היחידים בתאונת השרשרת הזו. לאחר התאונה חש הצעיר כאבים בכל חלקי גופו ממכות אותן ספג, אך חש שהוא יכול להתגבר עליהם, ולהתפנות עצמאית ממקום התאונה.

וכך הוא הגיע עצמאית, למחלקה לרפואה דחופה בבית החולים 'אסותא' באשדוד, תוך שהכאבים מהם הוא סובל גוברים והולכים מרגע לרגע. בבית החולים הוא התלונן על כאבים עזים בכתפיים, בצוואר, בגב התחתון, ביד שמאל וברגל שמאל. לאחר סדרה של בדיקות, הוא שוחרר לביתו עם המלצה על מנוחה, נטילת משככי כאבים על פי הצורך והמשך מעקב אצל הרופא המטפל. לאחר התאונה פנה הצעיר לעורכי הדין דביר שמעיה ומיכאל מירל מאשדוד, בכדי למצות את זכויותיו. היות והתאונה ארעה בעת עבודתו, הגישו עוה"ד שמעיה ומירל תביעה בשמו של הצעיר למוסד לביטוח לאומי (המל"ל) על מנת שיכיר בו כנפגע עבודה. התביעה התקבלה, התאונה הוכרה כתאונת עבודה, והצעיר הופנה לוועדה רפואית של המל"ל.

מאז התאונה ובמשך כשנה נבדק התובע על ידי מספר רופאים, בהם מומחים לאורתופדיה ומומחה עמוד שדרה, כשכל העת הוא מוסיף להלין על כאבים ומגבלות בתנועה. בבדיקת CT של עמוד שדרה צווארי ומותני נמצא, כי הוא סובל מבקע דיסק. הוועדה הרפואית מטעם המל"ל, שבדקה את הצעיר, התרשמה גם היא מפגיעותיו האורתופדיות של הצעיר, וקבעה כי הוא סובל מנכות משוקללת בשיעור של 14.5 אחוזים. בגין נכותו שולמה לו גמלה חד פעמית של 49 אלף שקלים.

מיד לאחר קביעת שיעור הנכות על ידי המל"ל, הגישו עורכי הדין שמעיה ומירל תביעה נגד חברת הביטוח 'ווישור', שביטחה את רכבו השל הצעיר בביטוח חובה. לאחרונה, ועוד בטרם נפתח משפט בעניינו, הגיעו הצדדים להסכם פשרה, לפיו חברת הביטוח תשלם לתובע פיצוי בסכום של 235 אלף שקלים, נוסף על הפיצוי שאותו הוא קיבל מהמל"ל. בית משפט השלום באשדוד אישר את ההסכם ונתן לו תוקף של פסק דין.

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אבי רוקח

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן