על הסיפור הזה – במרכזו תושייה והבנה של מוקדנית המשטרה – כל המדינה צריכה לשמוע. סיפור כזה – יכול להציל אנשים נוספים הסובלים מאלימות במשפחה.
שוטרים הוזעקו לדירה בעקבות שיחה שהתקבלה במוקד 100 של מחוז מרכז, במהלכה התקשרה אשה וביקשה "להזמין פיצה". השוטרת במוקד 100 הבינה מיד כי מדובר באישה במצוקה ולפיכך ניהלה עמה שיחה מקצועית הכוללת שימוש במונחים של "תוספות פיצה" לשם תשאול בטוח להבנת הסיטואציה ורמת הסכנה הנשקפת לה, תוך שהיא מנהלת את התשאול ברגישות יתרה.
כאמור, השוטרת שיגרה אל כתובת הקורבן את השוטרים שהגיעו תוך דקות ספורות, עצרו את החשוד – בן 30 ובתום חקירתו בחשד לתקיפה ואיומים, נכלא.
צפו בתיעוד השיחה >>
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










