אשקלון: מעגלי שיח לציון 30 שנה לרצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל

אתמול (שני), קיימה עיריית אשקלון, באמצעות מינהל החינוך והאגף לתרבות, נוער וספורט, אירוע מעגלי שיח לציון 30 שנה לרצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל

אתמול (שני), קיימה עיריית אשקלון, באמצעות מינהל החינוך והאגף לתרבות, נוער וספורט, אירוע מעגלי שיח לציון 30 שנה לרצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל. באירוע השתתפו כ־150 בנות ובני נוער מכיתות ט'–יב' מכלל תנועות וארגוני הנוער בעיר.

כחלק מהחינוך לזיכרון ולערכים, התקיימו מעגלי שיח בנושאי יהדות, דמוקרטיה ופתרון קונפליקטים בדרכי שלום, שבמסגרתם השתתפו בני הנוער בדיונים פעילים בסימן: "מה נלמד?". התכנים הופקו על בסיס מערכי שיעור של משרד החינוך, והועברו על ידי מדריכי שנות השירות של תנועת הצופים וארגון נוער לתת.

ראש העיר, תומר גלאם, ציין:
"ערכים של הקשבה וסובלנות צריכים להוביל את הדרך שלנו. באמצעות מעגלי השיח, אותם מקיימים בני הנוער באשקלון מדי שנה, אנו מלמדים שסכסוכים ואי־הסכמות נפתרים בשיח מכבד שבו הצדדים נשמעים, ולא באלימות. נמשיך להעביר לדורות הבאים כי הדרך להתמודד עם אתגרים היא דרך חיזוק הדיאלוג והאחדות."


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: סיון מטודי

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן