מבזקים
החל מ־4,000 שקל: עיריית אילת מציעה קטנועים למכירה חולון נערכת לגשם: המוקד העירוני זמין מסביב לשעון חשש להצפות ולשיטפונות בסוף השבוע: כבאות והצלה מתגברת כוחות פועל נפגע ממלגזה באשקלון ופונה במצב בינוני אחרי 22 שנה: באילת נחנך תיכון חדש על שם אריאל שרון בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי מיבנה הקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים

אשקלון מעלה ליגה: היכל הספורט שודרג בסטנדרט ליגת העל

חדר כושר חדש, חדרי טיפולים ומקלחות מחודשות הוקמו במסגרת שיפוץ מקיף של ההיכל העירוני

מהמשרדים ועד חדרי האימונים: היכל הספורט שודרג לסטנדרט ליגות העל – מקלחות השחקנים וחדרי המאמנים עברו חידוש מלא, ולצידם הוקם חדר כושר חדיש ומאובזר וחדרי טיפולים מתקדמים

בחודשים האחרונים שיפצה עיריית אשקלון את היכל הספורט העירוני המהווה את אחד ממוקדי הספורט המרכזיים בעיר. כעת, לאחר שיפוץ מקיף, הוא חוזר לפעילות כשהוא מחודש מן היסוד.

במסגרת העבודות שופצו כלל מתקני ההיכל והתשתיות: משרדי ההיכל, מקלחות השחקנים וחדרי המאמנים עברו חידוש מלא, ולצידם הוקם חדר כושר חדיש ומאובזר וחדרי טיפולים מתקדמים. העבודות בוצעו בהתאם לסטנדרטים הנהוגים בליגות העל, במטרה להעניק לספורטאים ולצוות המקצועי תנאים ברמה הגבוהה ביותר.

ראש העיר, תומר גלאם: "אנחנו ממשיכים להשקיע בתשתיות הספורט בעיר ולייצר לספורטאים, את התנאים הטובים והמתקדמים ביותר. השיפוץ המקיף של היכל הספורט העירוני הוא חלק מהחזון שלנו לקדם את הספורט באשקלון, לחזק את קבוצות הבית שלנו ולאפשר הצלחה בסביבה מקצועית, איכותית ומכבדת. מאחל הצלחה רבה לכל הספורטאיות והספורטאים שיפעלו בהיכל המחודש."

סגן ראש העיר והממונה על הספורט, שי עמירה: "היכל הספורט העירוני עבר מתיחת פנים משמעותית והותאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר, מתוך הבנה שספורטאים צריכים לקבל מעטפת מקצועית מלאה – מהמשרדים ועד חדרי האימונים והטיפולים. נמשיך לפעול כדי לקדם את תחום הספורט בעיר, לשפר מתקנים ולהעניק לקבוצות ולתושבים את התנאים הראויים ביותר."


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סיון מטודי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן