מבזקים
סכנת חיים בערד: גבר בן 44 נעקץ על ידי עקרב; מצבו קשה אופקים: שני פועלים נפצעו בינוני בתוך שעה בשני אתרי עבודה שונים בעיר היום: מזג אוויר נאה עם עלייה קלה בטמפרטורות; אזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ הורי ירושלים נהנים ראשונים: תשלומי החינוך עוברים לארנק הדיגיטלי "MuniBox" "רמלה הופכת למרכז הלאומי החדש של ישראל": שר הביטחון ישראל כ"ץ בביקור עבודה אסטרטגי בעיר ירושלים: חובש איחוד הצלה הציל את חייה של בת 60 שפיתחה תגובה אלרגית חריפה תל אביב: אישה נפצעה באורח בינוני בכביש 2 (דרך חיל השריון) הלילה: אירוע אלימות התרחש במרכז ירושלים "תיקנו עוול של עשרות שנים": יום הזיכרון לחללי כבאות והצלה לישראל צוין ברחבי הארץ דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי

אשקלון: נעצר בחשד לפריצה לאתר בנייה וגניבת כלי עבודה – מעצרו הוארך

בבית משפט השלום באשקלון נדונה אתמול (4.9.25) בקשת המשטרה להאריך את מעצרו של ג’אבר אפיניש, בן 19 מרהט, שנעצר בחשד לביצוע עבירות רכוש חמורות.

בבית משפט השלום באשקלון נדונה אתמול (4.9.25) בקשת המשטרה להאריך את מעצרו של ג’אבר אפיניש, בן 19 מרהט, שנעצר בחשד לביצוע עבירות רכוש חמורות.

על פי החומר שהוגש לבית המשפט, בתאריך 12.8.25 התקבל דיווח על פריצה וגניבה ממשרדים באתר בנייה באשקלון. מהמקום נגנבו כלי עבודה. ממצאי טביעת אצבע שנאספו בזירה העלו חשד למעורבותו של אפיניש. הוא נעצר בליל 4.9.25, בסביבות השעה 03:00, ומכחיש כל קשר לעבירה.

בדיון טענה התביעה, באמצעות עו"ד ערן צמיר, כי ישנן ראיות ראשוניות הקושרות את אפיניש לאירוע – ובהן ממצאי מז"פ – וכי יש צורך בהמשך מעצרו לצורך השלמת חקירה הכוללת 15 פעולות, מתוכן שלוש בנות שיבוש. עוד צוין כי נגד אפיניש מתנהלים כתבי אישום נוספים בעבירות רכוש בבתי משפט אחרים.

הסנגורית נטלי אוטן טענה מנגד כי מדובר בתיק חלש: אין עדות ישירה לביצוע הפריצה, מצלמות אבטחה לא נבדקו גם חודש לאחר האירוע, וכל הראיות נשענות על טביעת אצבע בודדת. לדבריה, החשוד חזר מחו"ל מיוזמתו, לא ניסה להימלט, אין לו עבר פלילי, ולכן אין הצדקה למעצרו. עוד נטען כי לא הובא מתורגמן לערבית לדיון, דבר שפוגע בזכויותיו.

השופטת, סגנית הנשיא מיטל חלפון־נזריאן, קבעה כי בשלב זה קיים חשד סביר ברף משמעותי וכי קיימת עילת מסוכנות, בין היתר בשל כתבי אישום נוספים שהוגשו נגדו לאחרונה. עם זאת ציינה כי אכן נרשם שיהוי בחקירה, אך אין בכך די כדי להביא לשחרורו.

בית המשפט הורה על הארכת מעצרו של ג’אבר אפיניש עד ליום 8.9. בנוסף נקבע כי אם תוגש בקשה נוספת להארכת מעצרו – יש להבטיח הגעת מתורגמן לערבית.


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן