מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

אשקלון: 100 גרם קריסטל הושלכו מהרכב – שלושה נעצרו

בלשי תחנת אשקלון עצרו חשודים שהשליכו חומר החשוד כסם; ברכב נמצאו סמים נוספים מחולקים ומוכנים להפצה

במסגרת המאבק המתמשך של משטרת ישראל בנגע הסמים, ביצעו בלשי תחנת אשקלון שבמרחב לכיש פעילות יזומה וממוקדת לאיתור וסיכול עבירות סחר והחזקת סמים.

במהלך הפעילות עצרו הבלשים שלושה חשודים שנסעו ברכב, לאחר שעל פי החשד הבחינו בשוטרים והשליכו ממנו חומר החשוד כסם מסוג קריסטל, במשקל של כ-100 גרם.

בחיפוש שנערך ברכב נתפסו חומרים נוספים החשודים כסמים מסוגים שונים, כשהם מחולקים ומוכנים להפצה.

החשודים הועברו לחקירה בתחנת אשקלון, נכלאו, ומעצרם הוארך בבית המשפט בהתאם לצורכי החקירה.

סנ"צ אלדד אליאשיב, מפקד תחנת אשקלון, מסר: "שוטרי התחנה ימשיכו לפעול בנחישות ובאופן יזום נגד גורמים עברייניים העוסקים בסחר בסמים, במטרה לשמור על שלום הציבור וביטחונו".

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן