מבזקים
אשקלון אבלה על נפילת סמ"ר רון יונתן רויטמן ז"ל: יובא למנוחות ביום ראשון חשש לקריסת סוללה במטמנת אפעה: תשטיפים דלפו מחוץ לאתר, המשרד להגנת הסביבה התערב תנועה ערה של כוחות וכלי טיס במרכז: צה"ל מודיע על תרגיל צבאי ביומיים הקרובים הגיעה לישראל לשלושה שבועות ונשארה שלושה חודשים: הסיפור שהגיע עד לחוף באשדוד עוד לילה של שיבושי תנועה ברחובות: דרך יבנה תיחסם לסירוגין בשני הכיוונים מה עשו ראשי הערים של אופקים ונתיבות בפגישה הפוליטית שהסתיימה בפרישה מהבחירות? זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע

סגירת מעגל מרגשת ביבנה: אתי עבודי-קזולה מונתה למנהלת קריית החינוך גינסבורג

אתי עבודי-קזולה היא בוגרת גינסבורג בעצמה, ולאורך השנים שימשה בבית הספר במגוון תפקידי מפתח – כמורה, מחנכת, רכזת שכבה וממונה על החטיבה העליונה. במשך 12 שנים תרמה רבות למוסד, וכעת היא שבה הביתה כמנהלת, סוגרת מעגל מרגש ופותחת דף חדש.

התרגשות גדולה ביבנה עם פרסום המינוי של אתי עבודי-קזולה למנהלת קריית החינוך ע"ש גינסבורג. אתי, דמות מוכרת ואהובה בעיר, מביאה עימה ניסיון עשיר, ידע מעמיק ואהבה גדולה לחינוך, והכי חשוב – היכרות עמוקה עם ה-DNA של גינסבורג, שם החלה את דרכה ובה צמחה.

אתי עבודי-קזולה היא בוגרת גינסבורג בעצמה, ולאורך השנים שימשה בבית הספר במגוון תפקידי מפתח – כמורה, מחנכת, רכזת שכבה וממונה על החטיבה העליונה. במשך 12 שנים תרמה רבות למוסד, וכעת היא שבה הביתה כמנהלת, סוגרת מעגל מרגש ופותחת דף חדש.

לצד ניסיונה העשיר בגינסבורג, אתי מגיעה עם קורות חיים מרשימים במיוחד. בשלוש השנים האחרונות ניהלה את בית הספר השש-שנתי "גימנסיה יצחק נבון" בחולון – מוסד חינוכי עצום המונה כ-1,150 תלמידים וכ-135 אנשי צוות. היא בעלת תואר ראשון בהיסטוריה ותעודת הוראה, ותואר שני (M.A) בניהול מערכות חינוך, מה שמקנה לה יתרון משמעותי בהובלת מערכת חינוכית מורכבת. בשנת הלימודים הקרובה, תשמש אתי כממלאת מקום מנהלת קריית החינוך.

"בהתרגשות רבה אני מתחילה את תפקידי כמנהלת קריית החינוך ע"ש גינסבורג," אומרת אתי עבודי-קזולה. "אני חוזרת הביתה לבית הספר בו צמחתי. כאן למדתי, חינכתי, לימדתי ולקחתי חלק בצוות ההנהלה. אני נכנסת לתפקיד מתוך תחושת שליחות עמוקה ומחויבות לפעול לטובת כל תלמידה ותלמיד."

היא הוסיפה והדגישה את שיתוף הפעולה העתידי: "יחד עם הרשות, הפיקוח, הצוות הנפלא של בית הספר והנהגת ההורים, נשאף ליצירת סביבה בטוחה, משמעותית ומצמיחה, המאפשרת לכל אחת ואחד למצוא את מקומו, לפרוח ולגדול. אני מודה לראש העיר מר רועי גבאי ולראשת אגף החינוך גב' איה בניטה על האמון וההזדמנות להוביל את קרית החינוך ולהשפיע על עתידנו כעיר וכמדינה."

ראש העיר, רועי גבאי, בירך את אתי: "בימים אלה מתקיים תהליך חילופי הנהלה באופן מקצועי במטרה להצעיד את גינסבורג לאחד מבתי הספר המובילים בארץ. אתי מביאה עמה ניסיון רב, מחויבות עמוקה לחינוך ואהבה אמיתית לתלמידים. זוהי סגירת מעגל מרגשת ממורה ומחנכת בבית הספר למנהלת המובילה את הדור הבא." גבאי הביע ביטחון בהצלחתה: "אני בטוח שהיכרותה העמוקה עם קריית החינוך והקהילה תסייע לה להצעיד את בית הספר קדימה ולחזק את מעמדה של המערכת החינוכית בעיר. אנו נעניק לה את כל הגיבוי והכלים להצליח."

ראש העיר לא שכח להודות גם למנהלות היוצאות: "תודתי והערכתי לטלי ולתמר על הובלה ערכית, מקצועית וחותם חינוכי."

אתי עבודי-קזולה תחליף את טלי דרור, שניהלה את קריית החינוך בארבע השנים האחרונות. במקביל, צפוי/ה להתמנות מנהל/ת חדש/ה לחטיבת הביניים במקומה של המנהלת תמר דוד שסיימה את תפקידה. עיריית יבנה מודה לדרור ולדוד על תרומתן המשמעותית לעשייה החינוכית ומאחלת להן הצלחה רבה בהמשך דרכן.

עם כניסתה של אתי עבודי-קזולה לתפקיד, נראה כי קריית החינוך גינסבורג ערוכה לפרק חדש של צמיחה, חדשנות והצטיינות, עם דמות מובילה שמחוברת עמוקות לשורשיה ולקהילה.

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן