מבזקים
1,000 שקל קנס ואופנוע הורד מהכביש: מבצע האכיפה הלילי של השיטור העירוני בראש העין רחובות: שלושה נפצעו בתאונה בצומת מרכזי בעיר "מנהיגות מקומית לא בונים ביום אחד": חברי מועצה מכל הארץ התכנסו לסמינר מיוחד – גם שאול צגהון מרחובות היה שם "אל תפיצו שמועות": ההודעה החריגה שפרסמה עיריית נתיבות אחרי הירי שדרות מתכוננת לפסטיבל הקיץ הגדול: שרית חדד, סטטיק, רינת בר, קובי פרץ, אגם בוחבוט וששון שאולוב על במה אחת נתיבות: נקבע מותו של גבר בשנות הארבעים מירי; פצוע נוסף הובהל לסורוקה דיווח ראשוני: אירוע אלימות בנתיבות, שני פצועים בזירה אפידורל, לידה טבעית או גז צחוק? כל מה שכדאי לדעת לפני שמקבלים את אחת ההחלטות החשובות בלידה משרד התחבורה מרגיע: נתב"ג פועל כרגיל – אין שינוי בלוח הטיסות הולכת רגל נפגעה מרכב ברחוב ב.צ. מילמן באשדוד כוס קפה שהפכה למוקד עימות: שבת חמישית של מחאה סוערת בלב ירושלים גל טביעות בחופי הים: בן 18 נמשה מהמים ללא רוח חיים בהרצליה, גבר נוסף נאבק על חייו בנתניה בנגב: יממה לאחר הרצח בכסייפה – שני חשודים נעצרו ורכב החשודים נתפס ילדה בת 5 נעקצה על ידי עקרב והובהלה מערד לסורוקה; מצבה בינוני זמני הדלקת נרות – כניסת השבת ויציאת השבת; פרשת השבוע: עקב רכב הוצת באילת, הרקע פלילי; תושב העיר, בן 20, נעצר דקירות ברחוב שיבת ציון בתל אביב צה"ל חיסל שני מחבלים מחמאס שפעלו לקידום מתווי טרור נגד כוחותינו אזור התעשייה באר טוביה: שלושה פצועים הובהלו לקפלן מזירת תאונה דגלי פרו התנופפו לצד דגלי ישראל ברמלה; ראש העיר: "חגיגה של זהות, של זיכרונות ושל קהילה שמצאה כאן בית"

באר יעקב: מה יהיה עם הפקקים בעיר?

גולזן: "על תכנית "אפס פקקים בעיר" כבר שמעתם?"

תושבים רבים מבאר יעקב מתלוננים על הפקקים הרבים מבאר יעקב. ניסים גוזלן, כנראה מצא את הפיתרון. אמנם ייקח זמן עד שהתושבים ירגישו זאת בפועל, אבל לדבריו, הקץ לפקקים בפתח.

לדברי גוזלן, "סיימתי ישיבה עם חברת נתיבי ישראל במסגרתה סגרנו סופית על הקמת צומת ראשי ומשמעותי ואף מרומזר. הצומת מהווה יציאה נוספת חדשה משכונת כוכב הצפון (אחרי בית הספר יצחק נבון) לכביש 4313 מול שכונת רקפות (ראשל"צ). העבודות על הצומת יחלו במהלך חודש מרץ הקרוב ואני בטוח שצעד זה יהיה משמעותי מאוד עבור תושבי שכונת כוכב הצפון בפרט אך גם עבור כלל התושבים שיוצאים מבאר יעקב דרך שפירא.

"במקביל, אני פועל בצורה אינטנסיבית ומקדם את חיבור טיילת חתני פרס ישראל לכביש 200 כך ששכונת חתני פרס ישראל, מושב תלמי מנשה וגני מנחם יוכלו לצאת לכביש 200 ולנסוע מזרחה שלא דרך מרכז העיר. מכביש 200 יוכלו להתחבר אף ל431 וכביש 44 (ירושלים, ת"א). בנוסף לכך, אנו נמצאים בשלבי תכנון מתקדמים ולקראת ביצוע של יציאה נוספת ורביעית!! לשכונת צמרות מרחוב שוהם (אחרי מגרש הכדורסל בראל) דרך בית העלמין לכיוון נס ציונה. מאות כלי רכב בבוקר הנוסעים בציר שוהם לגני הילדים ובתי הספר יוכלו להמשיך ליציאה החדשה לנס ציונה ומשם לעלות ל431.

פעולות נמרצות אלה מצטרפות לשורת פעולות שבוצעו לאחרונה בתחום התנועה בעיר במסגרת תכנית "אפס פקקים בעיר" אותה אני מוביל. שדרגנו את רחוב שפירא באופן פנטסטי והוספנו נתיב נסיעה נוסף. כמו כן, הוספנו כיכר לכניסה ויציאה מכוכב הצפון, ופעלנו יחד עם נתיבי ישראל להאריך את משך הרמזור הירוק "הגל הירוק" להאצת הזרמת התנועה מהעיר. פתחנו כביש חדש מרחוב האודם ליוענה ז'בוטינסקי, כביש אשר יהווה כניסה ויציאה נוספים לשכונת צמרות. כביש זה יוריד גם עומסים מהרחובות שפירא, אלונים וספיר. נמשיך להביא לכם בשורות, שדרוגים ואיכות חיים מהגבוהות בישראל".

האם גוזלן יעמוד בהבטחה לאפס פקקים בבאר יעקב? ימים כיגידו. אנחנו נעקוב.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כרקקפןל

דילוג לתוכן