מבזקים
27 מטילי נחושת, אקדחים וחלקי M16: שורת תפיסות נשק ברהט חשד לפגע וברח בירושלים: בת 70 נהרגה – נהג המשאית נעצר לאחר שנמלט מהזירה שינויים בתנועת הרכבות באזור אשקלון, אשדוד, יבנה וראשון לציון עסק לשטיפת רכבים בנגב נסגר ל־30 יום לאחר שנתפסו בו שני שוהים בלתי חוקיים ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך המשטרה פיזרה בנגב אירוע שתוכנן לכבוד אסיר ביטחוני משוחרר היום ברמלה: אליצור פותחת עונה בבית מול מכבי חיפה – הכניסה חופשית בעוד 10 ימים ההנחות נגמרות: מה יקרה ל״סל של ישראל״ בסניפי קרפור בערי האזור? מהיום: חונים בחינם בראשון לציון ונוסעים לתל אביב בלי הפקקים – אבל יש קאץ׳ 10 גנים בגדרה נקראו על שם נופלים ונרצחים – ולכל אחד נוצר איור שמספר את סיפורו

באר שבע: פוד – טראק שלישי נפתח בלב שכונת נווה נוי

מהפכת האוכל ברחוב מתרחבת: ה״ג'ונאם״ יפעל בגן הפעמון עם קפה, מאפים ופיצות מחמצת – ויצטרף לשני פוד-טראקס שכבר פועלים בעיר

מהפכת הפוד-טראקס בבאר שבע ממשיכה: "יעדים", החברה העירונית לפיתוח עסקי של באר שבע מרחיבה את המהלך עם פוד-טראק שלישי שיפעל בעיר בשיתוף הנהלת פארק נחל באר שבע . ה"ג'ונאם" יתחיל לפעול בלב גן הפעמון הפסטורלי בשכונת נווה נוי. בכך, מצטרף ה"ג'ונאם" ל"הדבשת" באנדרטת חטיבת הנגב ול"בר בוניה" בשוק העירוני המתחדש, שהוצבו במהלך השנה האחרונה במסגרת "קול קורא" של האגף לקידום עסקים ב"יעדים" להפעלה של משאיות מזון במקומות ייעודיים הפזורים ברחבי באר שבע, שנקבעו על ידי החברה בשיתוף העירייה והגורמים העירוניים.

התפריט כולל מגוון של קפה משובח, מאפים טעימים וכריכים בהרכבות מיוחדת ומקוריות. כריכים, סלטים, פיצות בהרכבה מבצק מחמצת וקינוחים שונים. בין השאר ניתן יהיה למצוא במקום בייגל גאודה, בייגל סלט ביצים, קרואסון גבינת ברי, סביח כרובית, טוסט מלחם קסטן עם תוספות לבחירה, סלט פטוש, סלט קיסר, סלט עלים וסלק, סלט בריאות, טירמיסו, מילפיי, עוגת גבינה פירורים, קרואסון שוקולד, קרואסון חמאה, מאפה תפוחים ועוד. במהלך התקופה הקרובה צפוי ה"ג'ונאם" לפעול במתכונת הרצה בימי חמישי וקבלת שבת בימי שישי, ובתכנון גם פעילות בשבתות. טווח מחירי המוצרים מ-12 ₪ עד 50 ₪.

היזמית מאחורי הג'ונאם" היא אבישג טביב, תושבת שכונת נווה נוי ופעילה חברתית, שמביאה עם העסק החדש אל המיקום הזה את האנרגיה והאהבה שלה למקום מגוריה. הפוד-טראק ניצב מול מדשאות נרחבות, נהנה מצל נעים של העצים במקום ומהווה בילוי אופטימאלי לכל המשפחה.

מנהלת המיזמים העסקיים בחברת "יעדים", עופרה בן זקן מרציאנו: "מיזם הפוד-טראק בעיר רושם הצלחה מאז עליית העסק הראשון על הקרקע. ה'ג'ונאם' מצטרף ל'הדבשת' ול'בר-בוניה' שכבר נהנים מקהל לקוחות ומתנועה ערה. הפוד-טראק החדש הוא גם הראשון במסגרת המהלך שלנו שיפעל ממש בלב שכונת מגורים ואנחנו מאמינים שהוא יהפוך למרכז שוקק של חיי קהילה ובילוי פנאי נעים לכל המשפחה. בכך, תתאפשר בגן הפעמון חווית אוכל רחוב מהיר ונגיש שתגביר בו תנועה ועניין. מטרת כל המהלך היא פיתוח ועידוד של יזמים צעירים להקמת מיזמים עסקיים לעידוד של כלכלה מקומית מקיימת, ולמתן מענה מגוון לתושבים בבאר שבע".


◼️ חדשות הנגב – באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עינת בן דוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן