מצב התחלואה בגן יבנה משדר אופטימיות רבה לאחר שהבוקר (שני) נודע כי לפי נתוני משרד הבריאות ביישוב עומדים על 5 חולים מאומתים ו-47 שנמצאים בבידוד ולאור כך נחשבת גן יבנה כיישוב ירוק. כמו כן, ישנו מאמץ להביא ניידת בדיקות קורונה נוספת לקראת יום שישי הקרוב. דרור אהרון: "אעדכן בהקדם אם אצליח אני בקשר מול גורמים בפיקוד העורף".
במועצה נערכים לקראת החזרה ללימודים בכיתות ה'-ו' וכיתות יא'-יב' שמתוכננת למחר על פי המתווה של משרד החינוך, "ווידאנו יחד עם מחלקת החינוך ומנהלות בתי הספר שכולם ערוכים לחזרה על פי ההנחיות ותחת מגבלות שימנעו חלילה עלייה בתחלואה", הודיע ראש המועצה. "אנו עובדים גם על תכנית פעילויות תרבות, ספורט ופנאי עשירה ומגוונת לקראת חג החנוכה ובמידה ולא יהיו הגבלות חדשות עד אז יהיה לנו חג חנוכה מלא באור ושמחה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








