מבזקים
עופר ומאור מגיעים לאשדוד: מופע חינם בפארק אשדוד ים נתי הגעתי הופעתי מגיעה לשדרות: מופע מיוחד לילדים – הכניסה חופשית אשדוד: רוכב קורקינט חשמלי נפצע בינוני בתאונה עם רכב באר שבע: צעירה וילד בן שנתיים נפצעו בתאונת דרכים רחפן נפל סמוך לביתו של השר איתמר בן גביר; הנסיבות בבדיקה חשש לטביעה בחוף חופית באשקלון: כוחות גדולים פתחו בסריקות מאות מפגינים צועדים בירושלים בקריאה לשמירה על הדמוקרטיה בית שמש: חובש איחוד הצלה הציל את חייו של בן 15 לאחר התקף אלרגיה מסכן חיים הולכת רגל כבת 70 נפגעה בתאונת דרכים בחולון נפתחת הדרך החדשה לשדרות: עבודות להסדרת החיבור לכביש 334 יחלו ממחר ראש עיריית אשקלון נפגש עם יובל קוגן: "נס גלוי לראות אותו שוב בזרועות אמו" חיזוק לסגל: א.ס עירוני אשקלון החתימה את הגארד נעם נאור שריפה בבניין מגורים באילת: שני בני אדם נפגעו קל משאיפת עשן רכב צנח מגשר סמוך למחלף השלום בתל אביב; נהגת בת 50 נפצעה קשה צעיר בן 20 נורה בשדרות ופונה במצב קשה; המשטרה פתחה בחקירה טרגדיה בגל החום: בן 80 התמוטט בבת ים ומת ככל הנראה ממכת חום עדכון: פצוע תאונת אופנועי הים באילת הוטס לסורוקה במצב בינוני בשורות טובות: יובל קוגן בן ה־4 אותר לאחר שעות ארוכות של חיפושים על ידי תושב אשדוד הותר לפרסום: שני לוחמי צה"ל נפלו בפעילות המבצעית בשומרון זמני הדלקת נרות – כניסת השבת ויציאת השבת | 24-25.7.26

בהחלטת בית המשפט: פסיקה דרמטית לגבי הקטינים החשודים בתיק רצח ימנו זלקה ז"ל

בית המשפט המחוזי מרכז קיבל במלואה את עמדת הפרקליטות בתום דיון ממושך ומתוח, ודחה על הסף את בקשות הסנגורים לשחרור מיידי של חלק מהמעורבים. מעצרם של כלל הקטינים הוארך בשלב זה עד להחלטה אחרת.

התפתחות משפטית דרמטית באחד מתיקי הרצח המטלטלים ביותר: בית המשפט המחוזי מרכז קיבל היום (שני) את עמדתה הרשמית של הפרקליטות, והורה על הארכת מעצרם של כלל הקטינים החשודים והעצורים בתיק רצח ימנו זלקה ז״ל. המעצר הוארך בשלב זה עד לקבלת החלטה אחרת בעניינם.

החלטה זו התקבלה בתום דיון ארוך, נוקב ומורכב שקיים בית המשפט לאורך היום, שבו הציגו נציגי הפרקליטות את חומרי החקירה הרגישים ואת עילת המעצר המובהקת נגד הקטינים.

בכך, קיבל בית המשפט אמירה חדה וברורה. השופט דחה באופן מוחלט את כלל הבקשות שהוגשו על ידי סנגוריהם של החשודים, אשר ניסו להוביל לשחרורם של חלק מהקטינים מבין העצורים כבר היום.

בפרקליטות הביעו סיפוק מהחלטת בית המשפט להותיר את כלל המעורבים מאחורי סורג ובריח, ומבהירים כי נוכח חומרת המעשים המיוחסים לחשודים והחשש הכבד לשיבוש הליכי משפט או מסוכנות, מדובר בהחלטה מתבקשת והכרחית להמשך ניהול ההליך הפלילי בתיק הרצח.


◼️ חדשות פתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רשתות חברתיות

דילוג לתוכן