
חשמלאי כבן 40 הובהל לבית החולים שיבא במצב קשה לאחר שככל הנראה התחשמל במהלך עבודתו ב"ארומה" בקניון רחובות. הוא טופל ע"י חובשים באיחוד הצלה סניף רחובות ברחוב ביל"ו ברחובות.
חגי מנדלוביץ חובש ביחידת האופנועים של איחוד הצלה סיפר: "מדובר בפועל (חשמלאי) שנפל מסולם תוך כדי עבודתו לאחר שככה"נ התחשמל. יחד עם חובשים נוספים הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני ולאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים כשהוא במצב קשה". צוותי חוס"ן היחידה לעזרה ראשונה נפשית של איחוד הצלה מטפלים באירוע בקניון רחובות בסניף ארומה. מדובר במספר נערות שזקוקות לעזרה ראשונה נפשית עקב אופי האירוע.
ממד"א נמסר כי התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על פועל שנפל מסולם במרכז מסחרי ברחובות. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שיבא בתל השומר גבר כבן 40 במצב קשה עם חבלת ראש כשהוא מורדם ומונשם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








