מבזקים
23 נפגעים ברחובות, 13 בלוד, 11 ברמלה – ומה קרה ביבנה, נס ציונה, קריית עקרון, קריית מלאכי, באר יעקב וגדרה? 21 נפגעים בקיץ אחד: כמה נפגעו בקריית אונו, אור יהודה, יהוד מונוסון, גני תקווה וגבעת שמואל? 169 נפגעים בעשור: נתוני תאונות הדרכים בקיץ באילת נחשפים אחרי העפיפונים מעזה: נתניהו וכ"ץ מכריזים על "אפס הכלה" בעוטף עזה וביישובי הנגב בינה מלאכותית, מדע ודיבייט: עדי יורה נבחרה לנהל את ״גוונים״ למחוננים באילת 34 שנות חינוך באילת – ועכשיו לתפקיד הניהול: מירה אפניאר קרויטורו תוביל את חטיבת רבין 18 שנה באולפנה – ועכשיו בראש חטיבת הנעורים: אושרת חיים מונתה למנהלת מהצפון לאילת: רחל איטח נבחרה למנהלת בית הספר ימין הרצוג אחרי שני עשורים בחינוך: פזית לוי נבחרה למנהלת בית הספר צאלים באילת חוזרת ל״יעלים״ – הפעם כמנהלת: למיה גאנם נבחרה להוביל את בית הספר באילת נראה כמו בית עסק רגיל באשדוד – השוטרים נכנסו וגילו בפנים בית הימורים מרס״ן בצה״ל לניהול תיכון רבין: ג׳וליה אינדיק נבחרה למנהלת בית הספר באילת השוטרים פשטו על דירה בבאר שבע – מה שהם מצאו בפנים הוביל לסגירתה ל – 30 יום אחרי שנים בתוך הכיתות של גולדווטר: איתמר שחר נבחר לנהל את התיכון באילת לימור קטן נבחרה להקים ולנהל את התיכון החדש ע״ש אריאל שרון באילת קטטה באמצע הכביש בירושלים יצאה משליטה – שוטר ירה באוויר עד 5,000 שקל לעובד הוראה: אלה שלושת התיכונים בכפר סבא שזכו בתגמול ממשרד החינוך בן 13, עבר 55 מדינות וזירה אחת: לביא דשא מיבנה סיים רביעי בעולם ב – MMA גאווה לבאר יעקב: שלומי ענבה זכה בתעודת הערכה במשטרת בת ים – ״אהוב על שוטרי השטח ונרתם לכל משימה״ רחובות נערכת לחסימות: רחוב מוהליבר ייסגר לתנועה – ובשני רחובות ייסעו זמנית נגד הכיוון

בואו קחו חלק בפסטיבל 'רוח סתיו' שיתקיים בגן יבנה – כל הפרטים!!

פסטיבל בוטיק, שלשה ימים רצופים של תרגולי יוגה, טאי צ'י, צ'י קונג, ריקוד, מדיטציה, תזונה, צמחי מרפא, גידול ירקות בבית ויצור קומפוסט בבית, דוכני מזון בריאות, סיורים בין צמחי מרפא. את כל צפויים לחוות משתתפי "רוח סתיו", פסטיבל רביעי מסוגו שיתקיים בסוף אוקטובר (28-30) ב"עם הטבע" – מרחב חברתי ירוק בגן יבנה.

הפסטיבל יוצא לפועל בשיתוף מחלקת הספורט של המועצה המקומית גן יבנה, מתנ"ס גן יבנה איגוד ערים לאיכות הסביבה אשדוד-חבל יבנה ותנועת "תרבות". 3 פסטיבלים קודמים כבר הוכיחו: גן יבנה היא "מעצמה" של מורים, מנחים ומטפלים מומחים מזרמים רבים ושונים של תורות תרגול שונות, שמקורן בחוכמת המזרח הרחוק. 

למעלה מ-20 מהם ישתתפו בהתנדבות בפסטיבל "רוח סתיו" שחושף את משתתפיו לאורח חיים של בריאות גוף ונפש, תזונה נכונה, תנועה וחיים בקצב החיובי של הטבע" מסבירה אורלי קנת, מנהלת "עם הטבע"- מרחב חברתי ירוק. 

משתתפי פסטיבל "יו-גן יבנה" תהו למה פסטיבל כל כך איכותי מתקיים רק פעם בשנה. תושבי גן יבנה דיווחו שהרגישו כאילו נסעו רחוק, למקום קסום, למרות שהיו במרחק 5 דקות מהבית. מתרגלים אחרים  שהגיעו מרחוק באמת – נתניה, כפר סבא, רחובות, תל אביב מצפון ועד לעומר ולהבים בדרום טענו שישמחו להגיע שוב ולא רק פעם בשנה.

כל אלו הובילו את המארגנים למסקנה אחת: שיש לקיים פסטיבל מדי עונה, כלומר 4 פעמים בשנה. כל פסטיבל יכלול מרכיבים דומים תוך התאמת תחומי הפעילות לעונה בה הוא מתקיים, והעמקתם. 

כך  לדוגמא, ב"רוח סתיו" נכללות סדנאות על תזונה לקראת החורף, שתילת ירקות במיכלים, ייצור דשן אורגני בבית ועוד. בנוסף בפסטיבל הנוכחי משולבות גם סדנאות יצירה, שבעיקרן עושות שימוש חוזר בחומרים קיימים או מנצלות את החומר ליצירת מוצר שימושי כזה או אחר. גם מקומם האקטיביסטי של בני הנוער לא נפרד ואלו מוזמנים השנה לדיון מעשי בנושא מקומם והשפעתם על הפלנטה בה אנו חיים. הפעילות כולה תתקיים במרחבים הפתוחים של "עם הטבע", בין מאות עצי פרי וערוגות ירק או במתקנים האקולוגיים שבמקום, עובדה שתבטיח למשתתפים חוויה מיוחדת פי כמה.

להרשמה, לתכנייה ולפרטים נוספים.

לפרטים נוספים: אורלי קנת 050-7562743

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן