מבזקים
קריית גת: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התנגש בעץ בשדרות כרמי גת אשדוד: נער בן 13 נפצע בינוני במהלך רכיבה על אופניים קורס חובשים חדש של איחוד הצלה נפתח הערב בקריית גת אחרי 20 שנות ניסיון: אבי שר פותח חנות ומעבדת מחשבים חדשה; קהל היעד: תושבי בקעת אונו בת-ים: תלמידי י"ב ייחשפו לעולם הצה"ל – וזה מה שמחכה להם שליש בירה ב-15 שקלים: מה מחכה בפסטיבל באקו-פארק אשקלון? ארבעה נפצעו בתאונת דרכים סמוך לאילת 11,260 תלמידים, 245 מיליון שקל ותיכון חדש: כך אילת פותחת את שנת הלימודים רצים בבאר שבע? אלה 7 המסלולים שאתם חייבים להכיר ראש מזכרת בתיה מסיים את תפקידו כיו"ר אשכול שורק – יחליף אותו ראש עיריית קריית מלאכי, ללו זוהר פעוט כבן שנתיים נפצע לאחר שנפל בגן שעשועים בתל אביב אלפי ילדים הסתערו על המים: כך נראתה חגיגת הקיץ הגדולה בחולון החשד המטלטל: ראש מועצה בנגב נשוי לעוד 16 נשים ואב ל-45 ילדים 17 חולים ואדם שנפטר: יתושות נגועות אותרו ברחבי הארץ הראש"לצית שלנו, לינוי אשרם פגשה את נשות העסקים מהצפון: ״להמשיך קדימה גם כשהמציאות משתנה״ מלוד, ירושלים וכפר מנדא: הפכו את הכביש לבמה – ונפלו בגלל התיעוד יוסי הדרי נכנס לתפקיד גזבר עיריית ראש העין הנהג הותקף פעמיים: החשוד טען כי חש מאוים – במשטרה מזהירים מתופעה במודיעין עילית החבילה המסתורית במודיעין עילית: שני חומרים יצרו תגובה – האירוע הסתיים ללא נפגעים תושבי דרך יבנה ברחובות, שימו לב: מיום ראשון מתחילים לתת דו"חות

ביום הזיכרון: עשרות אלפים צפויים להשתתף במיזם “רצים לזכרם” ברחבי הארץ

גם השנה, על רקע התרחבות מעגל השכול מאז ה־7 באוקטובר, יתקיים ביום הזיכרון הקרוב (21 באפריל) מיזם ההנצחה “רצים לזכרם”, המזמין את אזרחי ישראל לצאת לריצה, הליכה או רכיבה – לזכר חללי מערכות ישראל.

גם השנה, על רקע התרחבות מעגל השכול מאז ה־7 באוקטובר, יתקיים ביום הזיכרון הקרוב (21 באפריל) מיזם ההנצחה “רצים לזכרם”, המזמין את אזרחי ישראל לצאת לריצה, הליכה או רכיבה – לזכר חללי מערכות ישראל.

המיזם, שייערך זו השנה העשירית, הפך למסורת ארצית ובינלאומית בהשתתפות עשרות אלפי רצים, לצד קהילות יהודיות ברחבי העולם, בהן של הסוכנות היהודית וההסתדרות הציונית העולמית.

ייחודו של המיזם בכך שאינו תחרותי – אין נקודת זינוק מרכזית או פודיום, וכל משתתף בוחר כיצד והיכן לקחת חלק: לבד, עם חברים או במסגרת קבוצות ריצה מקומיות. מטרת המיזם היא אחת – הנצחת הנופלים.

מייסד המיזם, בועז יעקב, אמר: “המלחמה הנוכחית חיזקה את הצורך באחדות ובהוקרת תודה לזכרם של כל מי שנפלו למען המדינה. אני מזמין את כולם לצאת ביום הזיכרון עם דגלי ישראל ולהשתתף בריצה לזכר אחינו ואחיותינו, שבזכותם אנחנו כאן”.

ההרשמה מתבצעת דרך אתר המיזם, במסגרתה מקבל כל משתתף שם של נופל להנצחה מתוך מאגר חללי מערכות ישראל, לצד אפשרות לבחור אדם קרוב. לאחר ההרשמה נשלח שלט חזה להדפסה, וניתן גם להזמין חולצה ייעודית שתיאסף מסניפי רשת המשביר לצרכן.

באתר ניתן לאתר קבוצות ריצה ברחבי הארץ או להשתתף באופן עצמאי – אך המסר נותר זהה: לרוץ יחד, לזכור ולהנציח.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "רצים לזכרם".

דילוג לתוכן