עיריית אור יהודה ממשיכה להפגיז באירועי הקיץ שמתקיימים ביולי-אוגוסט, וביום חמישי הקרוב (25 ביולי) יתקיים אירוע לילה לבן בשכונת בית בפארק. מדובר באירוע שמתקיים זו השנה השנייה במתחם הסינמה פארק ברח' כרמל 4 (ליד בי"ס רמון) והוא ייערך בין השעות 20:30 ועד 23:00.
במרכזו של האירוע תתקיים הופעתם של הדודואים כמחווה למאסטרו צביקה פיק. במהלך האירוע יימכרו בירות ומזטים, אבל זה לא הכול מכיוון שמי שיגיע בין השעות 20:30 ועד 21:00 יוכל ליהנות מכוס בירה חינם במסגרת Happy Hour על בסיס כל הקודם זוכה.
בעירייה מדגישים כי הכניסה למתחם חופשית והיא מגיל 18 בלבד. עוד מציינים כי אין להכניס למתחם בעלי חיים, קורקינטים וסוללות של קורקינטים. על הפקת האירוע אמון אגף תרבות ואירועים בראשות חנה פיזואטי יוסף.
◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן









