מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

בית הדין לעבודה: התביעה של ועד עובדי עיריית רחובות לגיטימית לחלוטין

יו"ר ועד העובדים רמי מדהלה הביע סיפוק מההחלטה: "אנחנו מאוד מקווים שהפרטיות של העובדים לא נפגעה"

בית הדין האזורי לעבודה בבת-ים קיבל היום החלטה שבה הוא דוחה את טענת עיריית רחובות, לפיה ועד העובדים אינו רשאי להתערב ואף להגיש תביעה בעניין הפרטיות של העובדים במקום העבודה.

כזכור, לפני כחודש וחצי הגיש ועד עובדי עיריית רחובות, באמצעות ההסתדרות, תביעה נגד הנהלת העירייה. על- פי התביעה ניתנו הרשאות גישה לחברה חיצונית למחשבי העובדים. דבר זה הוביל לחשש בקרב העובדים שהמידע האישי שלהם במחשבים במקום העבודה הפך לחשוף לעיני כל ופרטיותם נפגעה. עיריית רחובות קיבלה דו"ח בנושא מחברת "נס טכנולוגיות" אולם כל בקשות הוועד לחשיפת הדו"ח נענו בשלילה.

ועד העובדים תבע את העירייה וביקש מבית הדין לעבודה להורות לה לחשוף את הדו"ח ולנהוג בשקיפות. כמו כן תבע הוועד פיצוי כספי. העירייה טענה כאמור שמתקפת סייבר או פריצה למחשבים אינה עניינו של ועד העובדים אלא של רשויות המדינה וביקשה למחוק את התביעה על הסף. העירייה אף הכחישה שפרטיותם של העובדים נפגעה.

בית הדין קבע כאמור היום שהנושא הוא בהחלט עניינו של ועד העובדים והדיונים בתביעה לחשיפת האמת ימשיכו. דיון קרוב יתקיים כבר ביום חמישי הקרוב.

נציין כי בית הדין הסיר את התביעה לפיצוי כספי קולקטיבי אולם קבע כי ככל שיתגלה שפרטיות של עובד או עובדת נפגעה הם יוכלו לתבוע פיצוי באופן פרטני.

יו"ר ועד העובדים רמי מדהלה הביע סיפוק מההחלטה: "אנחנו מאוד מקווים שהפרטיות של העובדים לא נפגעה. כל מה שביקשנו זה לנהוג איתנו בשקיפות ולהסיר את החשש שהיתה פריצה למחשבי העירייה ושחומרים אישיים של העובדים לא נחשפו לאנשים זרים. אני מקווה שהתביעה שלנו תוביל לאמת כדי שנוכל לומר לעובדים אם הם עובדים בסביבה בטוחה או שפרטיותם, חלילה, נפגעה".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלבום פרטי

דילוג לתוכן