במסגרת שיתוף פעולה כלל עירוני של עיריית רחובות, החברה העירונית ומשרד התרבות והספורט האירועים כולם מסובסדים, וימכרו לקהל במחיר אטרקטיבי במיוחד של 25 ₪ בלבד לכרטיס. מהרו להזמין כרטיס דרך האתר – לחצו כאן
בשבועות הקרובים יציגו בהיכל מגוון של שבעה מופעים לכל הטעמים והקהלים:
יופיעו אודיה קורן במופע הסטנדאפ "סגורה לרגל שיפוצים" , יום ב', 8.3. 20:30
אריק דוידוב במופע "אהבה לחופי הים התיכון" , יום ו' , 12.3 10:00
גיל שוחט וטלי אורן במופע המשותף , יום ב' , 15.3 20:30
רשף לוי במופע סטנדאפ, יום ה', 18.3 21:00
יהודה עדר ומיקי קם במופע "אהבה בת עשרים פלוס" יום ו' 19.3 10:00
האחים אסנר במופע "חוזרים הביתה" , יום א' 21.3 20:30
שלומי קוריאט במופע סטנדאפ, יום ד', 24.3 , 21:00
רחמים מלול, ראש העיר: "ההצגה חייבת להימשך! מיד עם קבלת האישור לחזור לאירועי התרבות , טיפלנו בהחזרת הפעילות להיכל התרבות, אחד מסמליה הגדולים של העיר. אנחנו שמחים לפתוח שוב את ההיכל, ואני קורא לתושבים ולתושבות של עיר המדע והתרבות לשוב וליהנות בבטחה מאירועי תרבות במחיר אטרקטיבי במיוחד".
חבר המועצה עודד עמרם, מחזיק תיק התרבות: "בהתרגשות גדולה אנחנו פותחים את היכל התרבות, מחזירים את התרבות לרחובות ומזמינים את כל תושבי רחובות לבוא וליהנות מרפרטואר עשיר של אירועים, במחיר מיוחד".
מנכ"ל היכל התרבות, שוקי קרומר: "אני שמח לפתוח את דלתות ההיכל ולפגוש שוב בלקוחות היקרים שלנו, תושבי רחובות, שחיכו יחד איתנו לפתיחת ההיכל. תודות לתמיכתו של ראש העיר, רחמים מלול, אנו פותחים עם מופעים במחיר מיוחד שיאפשרו לכל אחד לטעום מהתרבות שהיתה כל כך חסרה לנו בשנה האחרונה. צוות העובדים נרגש לשוב ולקבל במקום את פניהם של שוחרי התרבות בעיר"
כל האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות התו הסגול, בעטיית מסכות ושמירה על ריחוק חברתי. הנכנסים להיכל יידרשו להציג את התו הירוק- תעודת מתחסן/מחלים בצרוף תעודת זהות.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










