מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

בית ספר בית אקשטיין באור יהודה נבחר לבי"ס מצטיין, לימור ברקת מנהלת פורצת דרך

לימור ברקת, מנהלת בית ספר אלונים, מובילה את בית הספר הממוקם ברחוב החצב ביד רמה. היא נבחרה על ידי מחוז תל אביב כמועמדת לפרס הארצי בזכות היכולות הניהוליות, הכריזמתיות והובלת הצוות, ההבנה הפדגוגית, קידום תהליכים חדשניים בבית הספר, פיתוח מקצועי, יחסים בין אישיים והצלחה במדדים השונים.

בית הספר לחינוך מיוחד בראשות מורדי גיגי נבחר כבית ספר מצטיין ארצי בשל הגישה הפדגוגית הייחודית שכוללת תמיכה רגשית, פיזית וחברתית. מנהלת בית ספר אלונים נבחרה כמצטיינת אף היא בזכות יכולותיה הניהוליות, הכריזמה והובלת הצוות. ראש העיר, ליאת שוחט, מברכת

הישגים מצוינים למערכת החינוך באור יהודה: משרד החינוך פירסם את מצטיינת מערכת החינוך הארצית לשנת תשפ"ה, כשמהנתונים עולה כי בית ספר בית אקשטיין בניהולו של מורדי גיגי נבחר כבית ספר מצטיין. לצד הבחירה הזו, נבחרה לימור ברקת, מנהלת בית ספר אלונים, כמנהלת פורצת דרך. הפרסים לבית הספר בית אקשטיין וללימור ברקת יוענקו ב-15 ביוני בטקס מיוחד שיתקיים בירושלים.

בית ספר בית אקשטיין באור יהודה הוא תיכון לחינוך מיוחד לתלמידים עם לקויות למידה. בביקור שנערך על ידי ועדת הפרס, התרשמו חברי הוועדה מהעשייה החינוכית המשמעותית שמתקיימת במקום. הביקור נסב סביב הנושא "מסע בעין התלמיד" והציג לחברי הוועדה את דרכו של כל תלמיד מרגע כניסתו לבית הספר ועד לסיום כיתה י"ב, תוך התמקדות בגישה הפדגוגית הכוללת תמיכה רגשית, פיזית וחברתית. במהלך הביקור קיבלו חברי הוועדה הצצה לתפיסת איכות החיים הנהוגה בבית הספר, הכוללת תמיכה בתחומים כמו הכוונה עצמית, רווחה רגשית, יחסים בין-אישיים, וסנגור עצמי.

במהלך הביקור נחשפו חברי הוועדה למגוון כיתות ייחודיות ולתחומי עיסוק מיוחדים, כמו כלבנות טיפולית, תקשורת מקדמת, להקה טיפולית וסדנאות עץ. בנוסף, התלמידים הציגו מוצרים שהכינו בסדנאות מיוחדות, בהם מתקנים שולחניים לטלפונים ניידים ומגוון פריטים מעוצבים שהודפסו במדפסות תלת-ממד, לצד סיכת סמלי החטופים ודיסקיות עם הכיתוב "הלב שלנו שבוי בעזה".

לימור ברקת, מנהלת בית ספר אלונים, מובילה את בית הספר הממוקם ברחוב החצב ביד רמה. היא נבחרה על ידי מחוז תל אביב כמועמדת לפרס הארצי בזכות היכולות הניהוליות, הכריזמתיות והובלת הצוות, ההבנה הפדגוגית, קידום תהליכים חדשניים בבית הספר, פיתוח מקצועי, יחסים בין אישיים והצלחה במדדים השונים.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, בירכה את בית ספר בית אקשטיין ולימור ברקת על הזכיות, וציינה: "אני לא מופתעת מהבחירה כי אני יודעת עד כמה אנשי החינוך בבית אקשטיין בראשות מורדי גיגי חותרים לגעת בכל תלמיד ותלמידה בבית הספר. הם עושים את זה תוך הקשבה לתלמידים ולצרכים שלהם, תוך למידה חדשנית ופורצת דרך ומתוך מחויבות ושליחות אדירים. ברכות גם ללימור ברקת, שהפכה בשנים האחרונות את אלונים לבית ספר יסודי מוביל בעיר בזכות תוכניות פודגוגיות חדשניות ועם הענקת תשומת לב לכל תלמיד בבית הספר. לימור זוכה להערכה עמוקה הן בקרב התלמידים וההורים באור יהודה, וכעת היא מקבלת את ההכרה גם ברמה הארצית, והיא בהחלט ראויה לכך".

הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן