החלטה דרמטית: בית שמש דוחה את חגיגות העצמאות
בעקבות המצב הביטחוני והנחיות פיקוד העורף, החליטה עיריית בית שמש לדחות את חגיגות יום העצמאות ה־78 למדינת ישראל, שתוכננו להתקיים בימים הקרובים — למועד חלופי במהלך הקיץ.
ההחלטה התקבלה לאחר פרסום מדיניות ההתגוננות, המגבילה את היקף ההתקהלויות, ולא מאפשרת את קיום האירועים במתכונת המתוכננת.
ראש העיר, שמואל גרינברג, התייחס להחלטה ואמר: “בעת הזו, כשהזירה מתוחה והמציאות הביטחונית משתנה – אנו נאלצים לדחות את האירועים. ליבנו עם תושבי הצפון, ובעזרת השם בקיץ נחגוג יחד עם כל עם ישראל את הניצחון, בפסטיבל חגיגי עם מיטב האמנים”.
גם המשנה לראש העיר והממונה על התרבות והאירועים, משה שטרית, התייחס להחלטה: “משכנו את ההחלטה עד היום האחרון בהיבט הקמת הבמות הנדרשות, עשינו זאת כי רצינו לוודא שאכן אין אפשרות אחרת. אחרי שגם היום פיקוד העורף לא שינה את ההנחיות – לא נותר לנו אלא לדחות את החגיגות בצער”.
שטרית הוסיף כי העירייה תפעל להפיק חגיגות גדולות בהמשך: “אני מבטיח לכם שנעשה הכול כדי שנחגוג בקיץ בענק”.
◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








